Harold Fry valószínűtlen utazása

Mont Blanc válogatás

Harold Fry valószínűtlen utazása leírása

Harold Fry nemrégiben vonult nyugdíjba, napjai szinte egyformán telnek, egészen addig, míg levelet nem kap egy régi ismerősétől, Queenie Hennessytől. A nőtől, akit 20 éve nem látott, és aki most a halálos ágyából írt neki. A férfi gyors választ fogalmaz, majd a levéllel elindul a sarki postaládához, amivel kezdetét veszi egy valószínűtlen utazás. Harold Fry elhatározza, hogy majd kilencszáz kilométert gyalogol Kingsbridge-től a Berwick-upon-Tweedben található otthonig, mert hisz abban, hogy amíg ő gyalogol, Queenie Hennessy élni fog. Vitorláscipőben és könnyű kabátban vág neki a tájnak és a sürgető küldetésnek. Útközben varázslatos figurákkal találkozik, akik felszabadítják régóta szunnyadó lelkét és benne a reményt. Megrohanják az emlékek: ahogyan először táncolt feleségével, Maureennal, az esküvőjük, az apaság öröme, és miközben emlékezik, lassan megbékül a veszteségekkel, a mulasztásokkal is.


A Harold Fry valószínűtlen utazása, ez a minden érzelgéstől mentes, ám varázslatos könyv a meleg humorával, a szívünk és gondolataink mélyére hatoló meglátásaival bölcs és ellenállhatatlan regényírónak mutatja be Rachel Joyce-t.


Ajánlók:


„Joyce aprólékosan precíz, mégis légiesen könnyed prózája kíséri Haroldot a megbánás átokföldjén át az érzelmi megváltás napsütötte síkjáig – néha már-már elviselhetetlenül megindító tisztasággal.”
The Sunday Times


„Nagyszerű könyv, vicces, szomorú és nagyon hiteles. Harold remekül megrajzolt karakter. Története érzelmileg megviseli az olvasót, végül mégis felemelő.”
Joanne Harris, a Csokoládé című regény szerzője

16%
2999 Ft
2519 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2279 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Tizenhárom
Tizenhárom
3999 Ft
3359 Ft
16%
Ásta
Ásta
3999 Ft
3359 Ft
16%

TOVÁBBI AJÁNLATOK