Nincs engedélyezve a javascript.
Hajsza
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 050 Ft
Borító ár:
4 500 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 285 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Herman Wouk ahhoz a kirobbanóan tehetséges második világháborús nemzedékhez tartozik, mint Irwin Shaw vagy Norman Mailer. Ebben a művében egy amerikai író történetét tárja elénk. Youngblood Hawke egyenes és tiszta lelkű férfi, aki egy aknaszedő hajón harcolta végig a második világháborút. Első regényét ott írta a hajó fedélzetén a csaták szüneteiben.
Leírás
Raktári kód:
140751
ISBN:
9789630983372
EAN:
9789630983372
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
736
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
730
Herman Wouk ahhoz a kirobbanóan tehetséges második világháborús nemzedékhez tartozik, mint Irwin Shaw vagy Norman Mailer. Ebben a művében egy amerikai író történetét tárja elénk. Youngblood Hawke egyenes és tiszta lelkű férfi, aki egy aknaszedő hajón harcolta végig a második világháborút. Első regényét ott írta a hajó fedélzetén a csaták szüneteiben. Egyetlen cél vezérli: az, hogy írjon, és írásaiban keresztmetszetet adjon arról az Amerikáról, amelyben kis és nagy emberek, jók és rosszak minden tettét, minden gondolatát egyetlen eszme hatja át: a pénz.

Wouk jellegzetes, sodró stílusa, mindvégig feszült érdeklődést keltő előadásmódja jellemzi a Hajszát is. Külön érdekessége, hogy számos vonatkozásban kulcsregény: világhírű filmsztárok, rendezők, filmesek és írók portréját villantja fel.
Vélemények