Hajnalcsillag

Hajnalcsillag leírása

Darrow békében élt, de az ellenségei háborúba kényszerítették. Az Arany uralkodók felakasztották a feleségét és rabszolgasorba taszították a népét. Ő azonban nem törődött bele a sorsába, nem adta fel: mindent kockáztatva beépült az Aranyak közé, és lehetetlent nem ismerve harcolt és élt túl mindent, hogy végül elindíthassa a forradalmat, ami darabjaira szedi a marsi rendszert.
Most eljött az idő, a forradalom kezdetét veszi.
Pierce Brown a Vörös lázadás-trilógiával robbant be 2014-ben a sci-fibe, és a hirtelen sikerének köszönhetően mára olvasók milliói rajonganak érte a világ minden táján. A Hajnalcsillag a megkoronázása e diadalmenetnek, egyben méltó befejezése az utóbbi évek legnépszerűbb sci-fi sorozatának.

"A Vörös lázadás-trilógia utolsó részében, az elsöprő erejű és azonnal beszippantó Hajnalcsillagban már nem csak a tétek, de a világ is óriási: bődületes üldözési jelenetek és a háttérben csendben megvívott riválisharcok váltják egymást fénysebességen, a filmszerű párbeszédek pedig rég nem látott eredetiséggel gerjesztik a feszültséget."
Entertainment Weekly

 

"A Michael Bay filmjeire jellemző akciójeleneteket senki nem találja ki és írja meg annyira jól, mint Pierce Brown. Kivétel nélkül mindegyik őrülten véres, lehengerlő és lélegzetelállító. Minden és mindenki folyton száztíz százalékon pörög." NPR
16%
4480 Ft
3763 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3405 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK