Gyurma-kaland

Gyurmázz-formázz-alkoss


Gyurma-kaland leírása

Nem véletlen, hogy a gyurmázás népszerűsége a mai napig töretlen, hiszen szinte nincs olyan kisgyermek, aki ne szeretne ezzel játszani.

A gyurmázás egy olyan játékos, kézműves-tevékenység, ami amellett, hogy a gyermeket kikapcsolja és szórakoztatja, számos dolgot fejleszt. A gyurmázás jótékony hatásai már régóta ismertek, egyik legfontosabb ilyen terület a szem-kéz koordináció. A látás és a kézmozgás összehangolása folyamatosan fejlődik, ahogy nőnek a gyerekek. Ennek megfelelő fejlődése pedig számos más készségre pozitív hatással lesz a későbbiekben. A kézügyesség fejlődése sem elhanyagolható.

Elősegíti a finommotorikus képességnek és a kéz izomzatának megfelelő fejlődését, melynek az iskolai írásnál és olvasásnál van kiemelkedő jelentősége. A gyurma a színek, formák könnyű elsajátításában is szerepet játszik, és fejleszti az arányérzéket is. Mint minden alkotó tevékenységhez, a gyurmázáshoz is precíz odafigyelésre van szükség. A koncentráció végtelenül fontos. A gyurmából szinte minden készíthető, így nincs, ami határt szabhatna a gyermeki fantáziának, így elősegíti a kreativitás fejlődését.

Ahogy egyre nő, annál bonyolultabb dolgokat is képes lesz belőle formálni. A céltalan gyurmázgatásnál sokkal izgalmasabb, ha konkrét dolgokat formázunk meg vagy összekapcsoljuk egy-egy feladattal. Ehhez viszont szükség van az alapos megfigyelésre! Mindezekre kiválóan alkalmas a Gyurma-kaland.

2999 Ft
2279 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK