Gyötrődések 1. - Egy városi lány


Gyötrődések 1. - Egy városi lány leírása

"- Én is akarlak, szépség - suttogja."

A feltörekvő hollywoodi sztártól frissen elvált Madison Atwood úgy érzi, el kell menekülnie. Lesifotósok loholnak a nyomában, a bulvársajtó tele van a romokban heverő szerelmi életével. Az észak-kaliforniai Avalon Springs vendégházban köt ki, hogy újra magára leljen.

Luke Dawson a társadalomtól elvonultan él. Amikor kiszúrja a meleg forrásban fürdőző nőt, nem tudja levenni róla a szemét. De kiderül, hogy bármennyire is gyönyörű, csak egy városi lány, aki megzavarta a nyugalmát.

Amikor Madison rábukkan Luke eldugott faházára, a férfi nem képes őt elküldeni. Nem ígérnek egymásnak semmit. Madison arra vágyik, hogy újra kívánja őt egy férfi, Luke pedig egy nő érintése után sóvárog. De a sorsnak más tervei vannak, és egy szenvedélyes éjszakánál többet kénytelenek együtt tölteni. Vajon Luke lemond az egyetlen nőről, aki felébresztette szunnyadó érzelmeit? És Madison hátrahagyja a férfit, aki mellett végre úgy érzi, megint él?

Dobd fel a napod a történetükkel!


"Bizsergető kaland, ami garantáltan felpörget, egy csipetnyi komédiával és rengeteg érzékiséggel." - Book Lover Book Blog

 

"OMG!!! Luke Dawson észveszejtő!!! Egyszerűen imádom ezt a könyvet! Csak úgy árad a lapjairól az érzékiség! Képtelen vagyok betelni Luka-kal és Madisonnal." - Amanda Clardy, goodreads.com

 

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

18 éves kortól ajánljuk!

16%
2699 Ft
2267 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2051 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 3-5 munkanap

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Később
Később
3999 Ft
3359 Ft
16%
Az Arab királysága
Az Arab királysága
4799 Ft
4031 Ft
16%

TOVÁBBI AJÁNLATOK