Gyilkos kegyelem

A halál szépséges szolgálólányai 1.

Gyilkos kegyelem leírása


A késő tizenötödik században Mortain, a halál istene, kiválasztja a fiatal Ismae-t, hogy legyen a szolgálója és orgyilkosa. Egy távoli szigeten álló kolostorban a többi hozzá hasonló lánnyal együtt megtanulja a ravasz hadviselés és nőies művészetek minden fortélyát, így semmi nem akadályozhatja abban, hogy teljesítse küldetését, és végrehajtsa a halál istenének parancsait. A kolostor a válsággal küzdő bretagne-i udvarba rendeli a lányt, ahol a gyanakvó nemes, Gavriel Duval szeretőjének szerepét kell eljátszania. Ismae-nek itt meg kell tapasztalnia, hogy nincs felkészülve nemcsak az intrikák és árulások játszmáira, hanem a szívét fenyegető új érzelmekre sem. Képes lesz elhárítani a hercegségre leselkedő veszélyt? Fel tudja deríteni az árulónak hitt Duval valódi szándékait? Mert hogyan tölthetné ki a Halál bosszúját egy olyan emberen, aki – bármennyire küzdött ellene – meghódította a szívét? LaFevers könyve szövevényes, kifinomult, veszélyekkel teli történet. Minden sora inspirálja a képzeletet: a gyilkosság és az irgalom harca, megfűszerezve intrikával, mérgekkel, szerelemmel, finom csábítással és szenvedéllyel. De végül megmutatkozik a helyes út?

Ajánlók:

„LaFevers története igazi mágikus varázslat. Gazdag részletességgel megírt könyv, csábítással, izgalommal.”
Publishers Weekly

„LaFevers egy ravasz író. Olyan főszeplőt hozott létre, akiben egyesülnek a cselszövő, a gyilkos és a romantikus karakter tulajdonságai. És mint minden jó rejtély, ez a történet is bővelkedik kiszámíthatatlan fordulatokban.”
Voya

„Jól megírt könyv, összetett karakterekkel, akik tökéletesen illeszkednek ebbe a kitalált középkori világba.”
School Library Journal

„Lenyűgöző történet; udvari intrika végzetszerű fordulattal. Ismae elragadó, veszélyes hősnő: szellemes, bátor, kiszámíthatatlan. A Gyilkos kegyelem legalább annyira mulatságos és romantikus, amennyire sötét és félelmetes történet.”
Romantic Times

3299 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2507 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK