Nincs engedélyezve a javascript.
Főnix
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 699 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 189 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ash Fisher azt hiszi, túl van minden megpróbáltatáson. Eljegyezte Natalie-t, az élet csak jót tartogat számára. De a boldogsága csak addig tart, míg fenyegető látogatást nem tesz nála Tiszta Rózsa, és ultimátumot intéz hozzá: ha nem szavaz Rózsa Törvényére, ami a sötétfajzatokat és a többi másként gondolkodót haláltáborokba gyűjti, megöli Natalie-t.
Leírás
Raktári kód:
158531
ISBN:
9789632615325
EAN:
9789632615325
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
356
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
450
Ash Fisher azt hiszi, hogy túl van már minden megpróbáltatáson. Eljegyezte Natalie-t, az élet csak jót tartogat számára. De a boldogsága csak addig tart, míg fenyegető látogatást nem tesz nála Tiszta Rózsa, és ultimátumot intéz hozzá: ha nem szavaz Rózsa Törvényére, ami a sötétfajzatokat és a többi másként gondolkodót haláltáborokba gyűjti, megöli Natalie-t. Elsőre egyszerűnek tűnik a döntés, de odadobhatja-e Ash sok millió sötétfajzat életét, hogy megmentse a szerelmét? Ash rögtön megpecsételi Natalie sorsát, amikor nem képes szerelmét feláldozni több millió sötétfajzatért. Ekkor bukkan fel Elijah Theroux, a jóképű básztetfiú, akit Natalie korábban kimentett az anyja laboratóriumából, ahol Elijah-t kínozták, és kísérleteztek rajta. Az őrök az ő mérgéből készítették a halálos Arany Ködöt, ami a Fekete Városban kitört lázadáshoz és Ash Főnixként, a lázadás jelképeként való újjászületéséhez vezetett. Elijah most visszatér, és Ash nem kedveli: nyilvánvaló, hogy Elijah odavan Natalie-ért, és Ash attól fél, hogy Natalie sem közömbös iránta. A Fekete Város krónikái című trilógia rajongói számára a Sötétség Városának lenyűgöző második része.

Ajánlók:

„A cselekmény fordulatos és magával ragadó. Egy mindent meghatározó dilemma a közösségi és egyéni érdek között. Létezhet jó döntés?”
Voya

„Ash és Natalie erősek, okosak, és minden erejükkel felül akarnak kerekedni az ellenségeiken. A jók és a rosszak közötti folytonos harcot lélegzetelállító akciójelenetekkel és erőteljes történetvezetéssel ábrázolja az írónő. Az izgalmas befejezés elolvasása után a rajongók alig várják majd a következő részt.”
Booklist

„A más fajok, a politika, a háború és a biológiai fegyverek állandó menekülésre késztetik Asht és Natalie-t. Lehet, hogy azok, akikről azt hiszik, hogy ismerik őket, ellenük fordulnak, és a súlyos félreértések azzal fenyegetnek, hogy elválasztják őket.”
Library Media Connection

„A Sötétség Városának lebilincselő folytatása éppen olyan magával ragadó, élvezetes és érzelemmel teli, mint az első kötet.”
School Library Journal
Vélemények