Folyó ​a sötétben

A férfi, aki megszökött Észak-Koreából

Folyó ​a sötétben leírása

Szívbe markoló igaz történet egy férfiról, aki megszökött Észak-Koreából, hogy hazatérhessen.

Félig koreai, félig japán emberként Isikava Maszadzsi egész életében úgy érezte, egyik országhoz sem tartozik.
Ez az érzés akkor mélyült el benne igazán, mikor egy megtévesztés hatására a családja Japánból Észak-Koreába költözött, és az akkor tizenhárom éves Isikava a legalsó társadalmi kaszt tagjaként találta magát.

Ebben az életrajzi könyvben őszintén beszámol viharos gyermekkoráról, az elnyomó, totalitárius rezsimben eltöltött harminchat kegyetlen évről és arról, milyen nehézségekkel kellett szembenéznie, hogy visszatérhessen szülőhazájába, Japánba, miután sikerült megszöknie Észak-Koreából.

A Folyó a sötétben nemcsak az országban zajló élet részletes rajza, hanem az emberi lélek megingathatatlanságának és a méltóság megőrzésének testamentuma is. Ismerd meg egy zárt világ titkait!

„Ebben a fájóan őszinte memoárban Isikava élénken mutatja be, milyen rettenetes hatással van az emberekre egy zsarnoki és szektás állami berendezkedés... Még a legmélyebb kétségbeesésről is keserű humorral és családja iránti rendületlen szeretettel mesél. Az Észak-Koreáról szóló személytelen híradások mellett itt van most egy ember, akinek története segít jobban megértenünk, milyen ez a titokzatos és félelmetes ország." – Booklist

„Ha jobban meg akarjuk érteni az embereket, mások tapasztalatait és a miénktől eltérő világnézetét, akkor gyakran a könyvekhez fordulunk. Ha idén további tanulásra vágysz, szerezd be a Folyó a sötétben című regényt." – HelloGiggles

 

Felnőtteknek ajánljuk!

12%
2699 Ft
2375 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2051 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Nero - Életrajz
Nero - Életrajz
2190 Ft
1927 Ft
12%
Pedagógusévkönyv 2020/2021
Pedagógusévkönyv 2020/2021
1299 Ft
1143 Ft
12%
A szilmarilok
A szilmarilok
4499 Ft
3959 Ft
12%