Nincs engedélyezve a javascript.
Love By Chance - My Accidental Love is You 5.
Családi titkok
Faltól falig

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Gyere, te kis szépség! Ugye, te is bírsz? - lihegte. Azonnal felocsúdtam, és kirohantam a gangra, majd le a kanyargós lépcsőn.
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
201780
ISBN:
9789634682622
EAN:
9789634682622
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
272
Nyelv:
magyar
Gyere, te kis szépség! Ugye, te is bírsz? - lihegte. Azonnal felocsúdtam, és kirohantam a gangra, majd le a kanyargós lépcsőn. Morovszkinak nem jutott eszébe, hogy utánam jöjjön, csak az erkélyről kiáltotta:
- Állj meg, te kis hülye! Mégis, mit gondoltál?"

Auguszta művészettörténetet tanul és egy multinál dolgozik, de többre hivatott. Fenntartható cipőket tervez, startupjával régi és új falakat átütve érkezik az üzleti életbe: fiatal felnőtt, nő, vállalkozó, influenszer. Megtalálja-e itthon a számításait? Egy határok nélküli generáció nem habozik, ha az érvényesülés puha korlátjaiba ütközik, világgá megy. Augusztát családi elvárások, józanító szerelmek és barátságok kötik Budapesthez, de otthonra talál Berlinben, Milánóban és Londonban is. Zenei és művészi inspirációi révén elevenedik meg a COVID-járvány előtt burjánzó, városi éjszaka, a romkocsmák, galériák, foglalt házak, klubok és színházak forgataga. Kalandra éhes turistákat és túlfogyasztó városlakókat vonz Budapest. De mi az, ami a fiatalok kezében maradt, hogy egészséges, fenntartható és méltányos világot teremtsenek? Divat és technológia, művészet- és társadalomkritika közös kérdései pulzálnak a falak között.


Faludi Julianna író, szociológus. Tudományos és közéleti érdeklődésének középpontjában a technológia és társadalom viszonya áll. Első diplomáit az ELTE BTK-n szerezte, majd közgazdasági és társadalomtudományi tanulmányokat folytatott. Az olasz design és nyílt innováció kapcsolatát vizsgálta disszertációjában. Dolgozott a Tilos rádió műsorkészítőjeként, blogolt a kortárs Oroszország társadalmáról és kulturális életéről. Írásai rendszeresen jelennek meg angol és magyar nyelven. Előadásai a reklám, művészet és a szociológia területeit ötvözik. 2006 óta publikál prózát. Ez az első regénye.

Vélemények