Nincs engedélyezve a javascript.
Értelem és érzelem

Értelem és érzelem
Jane Austen nyomán

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 691 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Austen-projektben Jane Austen műveit egy-egy elismert kortárs író értelmezi újra. A népszerű történetek változatlanok maradnak, az írók saját stílusukban álmodják újra őket....
Leírás
Raktári kód:
125295
ISBN:
9789630978668
EAN:
9789630978668
Oldalszám:
336

Az Austen-projektben Jane Austen műveit egy-egy elismert kortárs író értelmezi újra. A népszerű történetek változatlanok maradnak, az írók saját stílusukban álmodják újra őket. Így találkozik a klasszikus regény a modern olvasóval.


Henry Dashwood váratlan halála után három lányának és édesanyjuknak
el kell hagynia Norland Parkot, szeretett otthonukat. Új életükben nemcsak a létbizonytalansággal, hanem számos előítélettel, sőt szerelmi bánattal is meg kell küzdeniük. Vajon hogyan éli meg Elinor, hogy a férfi, akit szeret, már egy másik lány jegyese? Megingathatja-e Marianne örök szerelembe vetett hitét egy felkavaró találkozás John Willoughbyval, a megye legvonzóbb férfijával? És a világban, ahol a média és a közvélemény irányít mindent, győzedelmeskedhet-e a szerelem a konvenciók és az előítéletek felett?


Joanna Trollope a rá jellemző bölcsességgel és érzékenységgel öltözteti fiatalos, modern köntösbe az Értelem és érzelem történetét.

Vélemények