Énekesmadarak és kígyók balladája

Énekesmadarak és kígyók balladája leírása

A becsvágy hajtja.
A küzdelem élteti.
De a hatalomnak megvan az ára.

Annak az aratásnapnak a reggelén járunk, amely a tizedik Éhezők Viadalát előzi meg. A Kapitóliumban a tizennyolc éves Coriolanus Snow élete nagy dobására készülődik, a mentori posztjára a Viadalban. Az egykor nagy hatalmú Snow-házra nehéz idők járnak: a jövőjük azon múlik, hogy Coriolanus képes lesz-e elbűvölőbbnek, ravaszabbnak és taktikusabbnak bizonyulni diáktársainál, és győztest tud-e faragni a saját kiválasztottjából.

Az esélyek azonban ellene szólnak. Azt a megalázó megbízatást kapja ugyanis, hogy a 12. körzet lány kiválasztottját mentorálja, a legaljának a legalját. Sorsuk ezzel végleg összefonódik – Coriolanus minden döntése kedvezményekhez vagy kudarchoz, csillogáshoz vagy csődhöz vezethet. Az arénán belül életre-halálra szóló harc következik, az arénán kívül pedig Coriolanus elkezd együttérezni megpecsételt sorsú kiválasztottjával... és mérlegelnie kell, hogy a szabályok követése a fontosabb, vagy a túlélés. Kerül, amibe kerül.

 

A szerzőről:

Suzanne Collins könyveit eddig ötvenhárom nyelven adták ki világszerte. Nagy sikerű ifjúsági regényei, Az Éhezők Viadala, a Futótűz és A kiválasztott több millió olvasóra leltek, a New York Times bestsellerei voltak és négy népszerű film alapjául szolgáltak.

16%
4680 Ft
3931 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3557 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Kiadó újdonságai

A bűnbak
A bűnbak
2480 Ft
1885 Ft
24%
A szomszéd lány
A szomszéd lány
3280 Ft
2755 Ft
16%
A lángoló isten
A lángoló isten
6480 Ft
4925 Ft
24%

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Futótűz
Futótűz
3480 Ft
2923 Ft
16%