Nincs engedélyezve a javascript.
Eltűntek
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 913 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy szép nyári este Greta, a barátja, Alex és annak kislánya, Smilla csónakba ül a rejtélyes hírű Lidérces tó partján, hogy beevezzenek a tó közepén fekvő kis szigetig. Greta a csónakban marad, Alex és Smilla pedig kiszáll, hogy körülnézzen a szigeten. Telnek az órák, de a két fölfedező nem tér vissza.
Leírás
Raktári kód:
173667
ISBN:
9786155724695
EAN:
9786155724695
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
232
Nyelv:
magyar

Egy szép nyári este Greta, a barátja, Alex és annak kislánya, Smilla csónakba ül a rejtélyes hírű Lidérces tó partján, hogy beevezzenek a tó közepén fekvő kis szigetig. Greta a csónakban marad, Alex és Smilla pedig kiszáll, hogy körülnézzen a szigeten. Telnek az órák, de a két fölfedező nem tér vissza. Greta segítséget sem tud hívni, mert nem találja a telefonját. A rendőrséget nem értesítve maga indul az eltűntek keresésére, de csak megtévesztő, riasztó nyomokra bukkan. Egyszerűen nincsenek meg, ahogy annak idején az ő apjának is nyoma veszett. Miközben Greta apró mozaikkockákból próbálja összerakni a történteket, egyre sűrűbben köszönnek vissza a múlt elfojtott emlékei, s neki muszáj lesz szembenéznie velük, különben nem értheti meg a jelen valóságát.


Az eltűntek keresésének történetéről számol be lélegzetmegállítóan izgalmasan, a feszültséget a végletekig fokozva a svéd krimi új generációját képviselő szerző, aki letehetetlen pszichothrillerével megújítja a műfajt.

Vélemények