Nincs engedélyezve a javascript.
Elhagyatva
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 752 Ft
Borító ár:
3 200 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 336 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Elhagyatva egyszerre lebilincselő történelmi thriller és megkapó szerelmi történet a tizenhetedik századi Manhattanből. Sorra tűnnek el az árva gyerekek a holland kolóniáról, Új-Amszterdamból.
Leírás
Raktári kód:
127937
ISBN:
9789636434663
EAN:
9789636434663
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
528
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
460

Az Elhagyatva egyszerre lebilincselő történelmi thriller és megkapó szerelmi történet a tizenhetedik századi Manhattanből.
Sorra tűnnek el az árva gyerekek a holland kolóniáról, Új-Amszterdamból. Mindez csak a rátermett, huszonkét éves kereskedőnőnek, Blandine van Couveringnek tűnik fel, aki egy angol kémmel, Edward Drummonddal egyetemben nyomozni kezd a tettes után rengeteg ember ellenszenvét kivívva ezzel. A gyanúsítottak közt van a kormányzó gazdag unokaöccse, a kényes ízlésű úrifiú, egy indián prémvadász, akit ősi démonok tartanak hatalmukban és a gyarmat iszákos, korrupt árvafelügyelője, akit talán nem is annyira az árvák sorsa, mint inkább az öröksége érdekel. A nyomozás holtpontra jut, amikor a fiatalokat igaztalanul megvádolják. Mi vár az árva gyermekekre, ha két megmentőjük sorsa is végveszélybe kerül?
Az elsőkönyves szerző megdöbbentő hitelességgel varázsolja elénk a több mint három évszázaddal ezelőtti Új-Amszterdamot és az azt körülölelő, kietlen vadont. Jean Zimmerman regényében a zabolátlan természet ereje az emberi gonoszság mélységével vetekszik. Az Elhagyatva letehetetlen olvasmány lesz mindenki számára, aki legalább annyira szereti a romantikát, mint a borzongást.








Vélemények