Elátkozott kígyók

Elátkozott kígyók leírása

A rendőrbíró és vámpírhóhér Anita Blake abban a hitben él, hogy neki a természetfelettiek világa nem mutathat már semmi újat. Amikor azonban két vérleopárd szerelme, Micah és Nathaniel társaságában a legjobb barátja, Edward esküvőjére repül Florida legdélibb csücskébe, és azt tervezi, hogy hosszú évek óta most először végre felhőtlenül fog nyaralni a vőlegényeivel, hirtelen azzal szembesül, hogy még soha nem tévedett ekkorát.

A szállodából elrabolnak egy lányt, és bár Anita nem szeretné beleártani magát a bűnügybe, végül a bűnügy rántja magához őt. Amikor ugyanis előkerül a holttest, az esküvőre érkezett rendőrbírók kötelességüknek tartják, hogy segítsenek a nyomozásban, mert a gyilkosságot minden jel szerint nem emberi lény követte el. Arra azonban senki sem készült fel, hogy még maga Anita is tanácstalanul áll a nyomok előtt...

A környéken ugyanakkor évszázadok óta él egy család, akit különös átok sújt, és akik éppen Micah és a Koalíció segítségét kérték végső kétségbeesésükben. Képtelenek ugyanis együtt élni azzal a soha eddig nem ismert átokkal, amely vadul tekergő mérgeskígyók kupacává változtatja a testrészeiket. Vajon csak véletlen, hogy éppen itt élnek ők is? Lehet közük a gyilkossághoz? És miért keverednek gyanúba Anita vőlegényei?

16%
4480 Ft
3763 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3405 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó újdonságai

Afázia
Afázia
3480 Ft
2645 Ft
24%
Nyolc nyomozó
Nyolc nyomozó
3480 Ft
2923 Ft
16%

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Micah
Micah
2780 Ft
2335 Ft
16%
A harlekin
A harlekin
3280 Ft
2755 Ft
16%