Nincs engedélyezve a javascript.
Always isn"t forever - A mindig nem örökké
Karácsony a Roxfortban
Éjszaka az állatkertben

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 491 Ft
Borító ár:
4 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 491 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Éjszaka az állatkertben főhőse TE vagy, kedves olvasó! Egy éjszaka nem találod a tesódat az ágyában. Nem habozol, útnak indulsz, hogy megkeresd Dodót.
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
203172
ISBN:
9789635870332
EAN:
9789635870332
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
391
Nyelv:
magyar
Az Éjszaka az állatkertben főhőse TE vagy, kedves olvasó! Egy éjszaka nem találod a tesódat az ágyában. Nem habozol, útnak indulsz, hogy megkeresd Dodót. Ám arra nem számítasz, hogy az éjszakai állatkertbe érkezel, ahol nyüzsögnek a furcsábbnál furcsább lények...
Beszélgess az utadba kerülő lényekkel, szerezz információkat és értékes tárgyakat tőlük, akárcsak egy kalandjátékban, és mentsd meg a testvéredet! Minden bekezdés végén választhatsz, hogy merre mész tovább és mit kérdezel. Most te alakítod a történetet!

Ám a rejtély nemcsak egyféleképpen fejthető meg: a 400 oldalas könyvön és az állatkert zegzugos útjain sokféleképpen végigmehetsz, különböző tárgyak segítségével oldhatod meg az előtted tornyosuló akadályokat, így egy olvasás során csak egy kis szeletét ismered meg ennek a varázslatos és nagyon vicces éjszakai világnak. Ezt a könyvet legalább négyszer el lehet olvasni úgy, hogy mindig más részeket fedezel fel benne!


Bojti Anna könyvét a Kaland-játék-kockázat könyvek inspirálták, de azoknál sokkal több lett: óda a budapesti állatkerthez, Alice
Csoda­országához hasonló eredeti, humoros, szerethető fantáziavilág, amiben az olvasói kíváncsiság dönti el, hogy merre visz az utunk.


Abszolút éjszaka
Abszolút nyomozás
Abszolút interaktív

Vélemények