Nincs engedélyezve a javascript.
Egyezer tündöklő nap
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 329 Ft
Borító ár:
3 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 700 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A 80-as évek tálibok, terror és háború uralta Afganisztánjában két nő, Marjam és Leila próbálja túlélni a vészterhes időket Kabulban. Noha csak pár háznyi távolság van köztük, nem ismerik egymást. Marjam a társadalom számkivetettje, aki törvényen kívüliként született, kamaszkorában pedig még azt a kevés szeretetet is megvonta tőle a sors, amit gyerekként megkapott.
Leírás
Raktári kód:
161298
ISBN:
9789634332596
EAN:
9789634332596
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
480
Nyelv:
magyar
A 80-as évek tálibok, terror és háború uralta Afganisztánjában két nő, Marjam és Leila próbálja túlélni a vészterhes időket Kabulban. Noha csak pár háznyi távolság van köztük, nem ismerik egymást. Marjam a társadalom számkivetettje, aki törvényen kívüliként született, kamaszkorában pedig még azt a kevés szeretetet is megvonta tőle a sors, amit gyerekként megkapott. Leilára akár boldogság is várhatna, életét azonban végzetesen felforgatja a véres háború. Amikor a házukra hulló bomba végez szüleivel, Leilát a férjével élő Marjam fogadja be. A két nő sorsát összefonja a háború, a szenvedés és a szeretteik elvesztése.
Miközben egyre nagyobb veszélynek vannak kitéve – otthon és Kabul utcáin egyaránt –, Marjam és Leila között szétszakíthatatlan kötelék szövődik. A kettejüket egymáshoz fűző, elpusztíthatatlan szeretet pedig nemcsak saját sorsukat, hanem a következő generációét is megváltoztatja.
A világhírű Papírsárkányok, valamint az És a hegyek visszhangozzák szerzőjének csodálatos regénye a szenvedésből születő szeretet erejéről, önfeláldozásról és a leg- halványabb reménysugarat is megragadó lelkierőről szól. Szívszorító történet két nő barátságáról az afgán történelem legsötétebb évtizedeiben.
Vélemények