Egyetlen szempillantás alatt

Egyetlen szempillantás alatt leírása

„Ahogy a varrás feslik fel, úgy pattannak el az acélkorlátot tartó szegecsek: pukk, pukk, pukk. És zuhanunk."

„Ez a könyv egy katasztrófáról szól, de az igazi történet a tragédia után kezdődik, amikor minden egyes résztvevőt kísértik a döntések, amelyeket hoztak. Úgy hiszem, hogy az érzelmeink közül a megbánással a legnehezebb együtt élni, de ahhoz, hogy az ember megbánhasson valamit, elsőként lelkiismeret szükségeltetik: e miatt az érdekes paradoxon miatt szenvednek utólag azok a legkevesebbet, akik a legszörnyebben viselkedtek az események során."

AMAZON #1 BESTELLER

Megrendítő történet veszteségről és szeretetről a Komfortos mennyország és a Hatalmas kis hazugságok rajongóinak.

A családjával síelni induló, tizenhat éves Finn Miller számára az élet egyetlen szempillantás alatt véget ér, amikor a lakóautó, amelyben utaznak, lezuhan a havas szikláról. Finn tehetetlenül, két világ között lebegve szemléli, ahogy azok, akiket szeret, a túlélésért küzdenek. A döntések, amelyeket ebben a lehetetlen helyzetben hoznak, az egész életükre kihatnak. És nem csak abban az értelemben, hogy egyetlen jó vagy rossz döntés az életet vagy a halált jelentheti. A túlélés ugyanis sokszor fájdalmasabb és nehezebb, mint maga a halál…

Az Egyetlen szempillantás alatt szívszorító és felemelő történet egy család pusztító tragédiájáról és annak utóhatásairól.  Suzanne Redfearn regénye – amelyet gyakran hasonlítanak Alice Sebold Komfortos mennyország című könyvéhez – arra emlékeztet bennünket, hogy bár mindannyian esendők és sebezhetők vagyunk, a szeretet végső soron mégis megmenthet bennünket.

Suzanne Redfearn író, építész. Családjával a kaliforniai Laguna Beachben él, ahol két éttermük is van. Az Egyetlen szempillantás alatt a harmadik regénye. A könyv az olvasóknak köszönhetően azonnal felkerült az Amazon sikerlistájára, a Goodreadsen a legjobb húsz könyv közé választották 2020-ban, a jogait pedig tizenhét országban értékesítették.

4499 Ft
3419 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK