Nincs engedélyezve a javascript.
Egy csésze tea Tokióban

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 869 Ft
Borító ár:
4 299 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 869 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Fogd az útleveledet, pattanj fel egy repülőre, és máris az égbe nyúló felhőkarcolók, a fantasztikus ételek világában találod magad, ahol nyomban egy izgalmas szerelmi történet közepébe csöppensz.
Leírás
Raktári kód:
204573
ISBN:
9789636040451
EAN:
9789636040451
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
492
Nyelv:
magyar
„Imádom ezt a regényt – csodálatos olvasmány, abba az országba repít, ahová mindig is szerettem volna eljutni" – Jeannie

„Főként a krimiket és a thrillereket szeretem, de ez a regény felkeltette az érdeklődésemet. Nem bántam meg, hogy elcsábultam. Az egyik legjobb könyv, amit olvastam" – Jacqueline


„Szeretem Julie Caplin regényét... lehetővé tette számomra, hogy a fotelban ülve Tokióba repüljek, és belekóstoljak a japán kultúrába" – Amy



Fogd az útleveledet, pattanj fel egy repülőre, és máris az égbe nyúló felhőkarcolók, a fantasztikus ételek világában találod magad, ahol nyomban egy izgalmas szerelmi történet közepébe csöppensz.


Fiona utazásokról szóló blogot ír, és a bakancslistáján mindig is előkelő helyen szerepelt az egzotikus Japán, így amikor megnyer egy minden költségét fedező utazást álmai országába, nem habozik: végre megvalósul, amire oly régóta vágyott. Öröme azonban kissé megfakul, ugyanis amikor megérkezik a vibráló, napfényes Tokióba, nem másba botlik bele, mint a szívtipró fotográfusba, Gabe-be, aki tíz évvel korábban összetörte a szívét.


A lány lelkében megelevenedik az utolsó találkozásuk során átélt fájdalom, annak minden gyötrő pillanata. Ám a teaszertartások és kulturális hagyományok országában mindenre megvan megfelelő recept, még a legsúlyosabb szívfájdalomra is, és egyszer csak azon kapja magát, hogy megtörténik a csoda… A cseresznyevirágzás, a szentélyek és a szimbolikus helyek gyógyító erejét megtapasztalva mindketten más színben kezdik látni a világot – és egymást.


Julie Caplin tízéves korában kijelentette be, hogy márpedig ő író lesz. Időközben eltérítette a PR elbűvölő világa, és számos luxusmárkának dolgozott, újságírókat kísért sajtóutakra olyan rettenetes helyekre, mint Torino, Milánó, Genf, Párizs, Brüsszel és Amszterdam. Persze olykor elveszítette a sajtó munkatársait a repülőtéren. Ezeknél jobb tanulmányutakat nem is kívánhatott volna, mivel lehetősége nyílt arra, hogy csodálatos ételeket kóstoljon meg, ingyenitalt ihasson, a sajtóközleményekben csiszolja íráskészségét, és kutatómunkát végezhessen majdani regényeihez.


 


Magyarul megjelent művei:


Egy csésze kávé Koppenhágában, 2018;


Egy szelet torta Brooklynban, 2019;


Egy krémes Párizsban, 2020


 


Vélemények