Ébredéseim

Ébredéseim leírása

Judit élete álomszerűen indult: fiatalon a televíziózás pörgős világába került, majd férjhez ment nagy szerelméhez. Azonban alighogy szép és egészséges kislányát karjaiba vette, egy pillanat alatt elsötétült minden. Több mint egy nappal a szülés után tért csak magához. Születés- és halálélmény, felkészülés és felkészületlenség, lerombolás és felépítés. Anyaság, nőiesség, karrier. Ez a könyv egy tíz éve tartó önismereti utazás története.

#Ébredéseim #MerjMesélni #ZazieVilága

„Olvasom Judit történetét, néha vigasztalom magamban. Mondom neki: azért ez nem akkora baj, szívem. Néha csak nézem gondolatban szép szemét és könnybe lábad a szemem. Aztán hallgatom tovább... kicsit magamra ismerek, és inkább csak csendben maradok."

– GRYLLUS DORKA

 

„Mit tehet egy szép, öntudatos, szerencsésnek mondható fiatal nő, hogy visszaszerezze az időt és benne önmagát. Nagy Judit mezítelenre vetkőzteti a lelkét saját maga és az olvasó előtt. Hogy csatát nyerjen.”

– SCHÄFFER ERZSÉBET

 

„Akármelyikünk története lehet, aki be meri vallani magának, hogy az anyasággal járó testi- lelki változások következményei kiszámíthatatlanok. Katartikus, letehetetlen.”

– RÁCZ ZSUZSA

 

„Annyira rólunk szól. Mélységes és magasságos emberi hullámvasút.”

– LACKFI JÁNOS

16%
3300 Ft
2772 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2508 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap
  • Zazie Books Kft.
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9786155684012
  • Cikkszám: 1055638
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó bestsellerei

Tér-lélek-tan
Tér-lélek-tan
3300 Ft
2772 Ft
16%

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK