Nincs engedélyezve a javascript.
Dínók?!
23.png
23.png

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 421 Ft
Borító ár:
2 690 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 964 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Szeretnéd megtudni, mit gondolnak a csirkék hírhedt elődeikről, a dinókról? Egyszer egy tyúk talált egy könyvet a dinoszauruszokról, amiből megtudta, hogy a madarak – így persze a csirkék is – az egyetlen élő leszármazottai ezeknek a fura teremtményeknek. A tyúk, a kakas és a csibék együtt lapozzák végig a könyvet, nézegetik a különféle dinókat.
Leírás
Raktári kód:
145951
ISBN:
9786155023675
EAN:
9786155023675
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
kemény
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
420
Szeretnéd megtudni, mit gondolnak a csirkék hírhedt elődeikről, a dinókról? Egyszer egy tyúk talált egy könyvet a dinoszauruszokról, amiből megtudta, hogy a madarak – így persze a csirkék is – az egyetlen élő leszármazottai ezeknek a fura teremtményeknek. A tyúk, a kakas és a csibék együtt lapozzák végig a könyvet, nézegetik a különféle dinókat. A csibéknek persze rengeteg kérdésük van, amire a könyv válaszai mellett a tyúk is elmondja saját tudományos magyarázatait.
A csirkéket rettentő büszkeséggel tölti el a tény, hogy több millió évvel ezelőtt az ő őseik uralták a világot. Olvasás közben rájönnek, milyen fontos ismerni a múltat, mert ők is – és velük együtt mi is – egy nagyobb egész részei vagyunk.. Felfedezhetjük, hogy sokkal többre vagyunk képesek, mint gondolnánk. Ismerjük fel, hogy a létezés, akármilyen aprócska és jelentéktelen, rengeteg véletlen egybeesése, a természet nagy művének része. És ha már olyan szerencsések voltunk, hogy megszülettünk, értékeljük ezt a különleges ajándékot: az életünket.
Vélemények