Nincs engedélyezve a javascript.
Csodák

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 967 Ft
Borító ár:
3 450 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 967 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A csodák jelenségének szemnyitogató és inspiráló feltárása a New York Times népszerűségi listáját vezető Bonhoeffer - Pásztor, mártír, próféta, kém szerzőjétől. Mik a csodák, és miért hisznek olyan sokan bennük? Mit mondanak nekünk magunkról? És mihez kezdünk az olyan megtapasztalásokkal, amelyeket nem tudunk megmagyarázni?
Leírás
Raktári kód:
139336
ISBN:
9786155246531
EAN:
9786155246531
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
344
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
280
A csodák jelenségének szemnyitogató és inspiráló feltárása a New York Times népszerűségi listáját vezető Bonhoeffer - Pásztor, mártír, próféta, kém szerzőjétől.

Mik a csodák, és miért hisznek olyan sokan bennük? Mit mondanak nekünk magunkról? És mihez kezdünk az olyan megtapasztalásokkal, amelyeket nem tudunk megmagyarázni?

A Csodákban Eric Metaxas lenyűgöző - időnként egyenesen felvillanyozó - bizonyítékokat tár elénk arra nézve, hogy van valami valóságos, amivel számolnunk kell, akármit is gondoltunk idáig erről a témáról. A Csodák egyben időszerű, átgondolt, udvarias válasz az "Új Ateisták" - Richard Dawkins, Christopher Hitchens és Sam Harris - könyveire, akik szenvedélyesen bizonygatják nemcsak a csodák és a természetfeletti lehetetlenségét, hanem azt is, hogy egyenesen káros hinni ezekben.

Metaxas - akit az ABC News "a hit szellemes nagykövetének" nevezett - a témához illő súllyal és széles látószöggel foglalkozik a csodákkal, a hit és a tudomány összeegyeztethetőségétől kezdve az olyan megdöbbentő, de jól dokumentált, valódi történetekig, melyeknek szereplőit maga is jól ismeri.

C. S. Lewisnak a témában írt 1947-es könyvének aktuálisabb, anekdotázóbb és személyesebb hangvételű változata; erőteljesen, ugyanakkor kedvesen hívja fel a figyelmünket arra, hogy a csodák nem csupán lehetségesek, de sokkal gyakoribbak is, mint azt a legtöbben valaha is képzeltük volna.
Vélemények