Csillagainkban a hiba

Csillagainkban a hiba leírása

A rákellenes csodagyógyszer összezsugorítja a tumort, és biztosít még néhány évet Hazelnek, ám ő így is folyamatosan a végső stádiumban van, és a diagnózisában már megírták az élete utolsó fejezetét. De amikor a támaszcsoportban megjelenő, isteni Augustus Waters képében bekövetkezik a nem várt fordulat, Hazel történetét is át kell írni…

A Csillagainkban a hiba – John Green eddigi legambiciózusabb és legfájdalmasabb, mélyenszántó, vakmerő, pimasz és kíméletlen műve, lélegzetelállító felfedezőút az élet és a szerelem kacagtató, vérpezsdítő és tragikus birodalmában.

John Green, a New York Times munkatársa, aki többek között Printz-éremmel, Printz-oklevéllel és Edgar-díjjal büszkélkedhet, már kétszer jutott be a LA Times könyvdíjának döntőjébe. John és testvére, Hank a Vlog fivérek (youtube.com/vlogbrothers), a net egyik legnépszerűbb videoblogjának szerzői. Csatlakozz John 1,1 millió követőjéhez a Twitteren (@realjohngreen), vagy látogasd meg a johngreenbooks.com weboldalon!

John az indianai Indianapolisban él feleségével és fiával.

"Szellemesebb, karcosabb Love Story a net nemzedékének."

Family Circle

"Ez már majdnem zseniális… egyszerűen döbbenetes… nem fél a hatalmas, egyszerű, őszinte érzelmektől."

TIME

"Kacagtató… Szívet tépő... Ragyogó."

Entertainment Weekly

"Tökéletes, elégikus komédia."

USA Today

"Green a fiataloknak ír, de prózája annyira olvastatja magát, hogy az dacol mindenféle beskatulyázással… Az olvasó hálás lesz azért a kis örökkévalóságért, amelyet eltölthet a könyv olvasásakor."

NPR.org

"Green megmutatja az igaz szerelmet. Két tizenéves segíti és elfogadja egymást a legmegalázóbb testi-lelki megpróbáltatásokban – és ez sokkal romantikusabb bármely naplementénél a tengerparton."

New York Times Book Review

"Minden szempontból diadal."

Booklist
24%
3490 Ft
2652 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

  • Gabo Kiadó
  • Gyerekkönyvek
  • 296 oldal
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9789636896171
  • Cikkszám: 1029570
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Hull a hó
Hull a hó
2990 Ft
2272 Ft
24%
Katherine a köbön
Katherine a köbön
3490 Ft
2652 Ft
24%