Nincs engedélyezve a javascript.
Karácsony a Roxfortban
Kismackó az építkezésen
Boribon beteg

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 511 Ft
Borító ár:
2 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 511 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A régóta várt, a sorozatban immár hatodik Boribon-könyv végre megjelent! Erre a mesére a szülők sem emlékezhetnek, a Boribon beteg c. kötet Marék Veronika vadonatúj története...
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
145797
ISBN:
9789634101635
EAN:
9789634101635
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
kemény
Oldalszám:
34
Nyelv:
magyar
A régóta várt, a sorozatban immár hatodik Boribon-könyv végre megjelent! Erre a mesére a szülők sem emlékezhetnek, a Boribon beteg c. kötet Marék Veronika vadonatúj története. Természetesen ugyanolyan kedves, bájos, szeretni való, a gyerekek nyelvén beszélő történet, mint elődei - egy olyan témáról, amely minden kisgyerek (és kismackó) életében sajnos előfordul: a betegségről. Boribon belázasodik, kijön hozzá a doktor bácsi, gyógyszereket kell szednie, feküdnie kell az ágyban, sőt, még hűtőfürdőt is kap. Mindezt kicsit nyűgösen viseli, de Annipanni sokat mesél, bábozik, és még kirándulást is ígér, hogy jobb kedvre derítse a beteg kismackót. Reméljük, Boribon legújabb történetét ugyanolyan szívesen fogadják kicsik és nagyok egyaránt, mint az eddigieket.
A szerzőről
Marék Veronika
Marék Veronika

A József Attila-díjas magyar író nemcsak írja a történeteit, hanem grafikusként a könyveihez az illusztrációkat is maga alkotja meg. A gyerekmeséken kívül rádió- és tv-játékokkal, rajzfilmsorozatokkal és bábjátékokkal is megörvendezteti a rajongóit.

 

Könyveit lefordították német, angol, spanyol, lengyel, román, szerb, koreai és japán nyelvre. A távol-keleti szigetországban az írónő rendkívüli népszerűségnek örvend, Tokióban több mint 20 könyve jelent meg, a Laci és az oroszlán című könyv japán példányszáma pedig megközelíti a félmilliót.

2006-ban Janikovszky Éva-díjjal tüntették ki.

Ismert művei: Boribon-sorozat, Kippkopp-sorozat, A kockásfülű nyúl

Vélemények