Nincs engedélyezve a javascript.
Karácsony a Roxfortban
Kismackó az építkezésen
Bogyó és Babóca virágai

Bogyó és Babóca virágai

Sorozat:

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 025 Ft
Borító ár:
2 250 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 025 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Bogyó és Babóca-sorozat 25. kötetének meséiben minden a virágokról szól! Babóca gyönyörű virágait Gömbi elfelejti meglocsolni, majdnem teljesen el is száradnak. Csak egy jó kis eső hiányzik! A második történetben egy rajzolt virágról van szó, Bogyó festményéről. A festett virágnak nem hiányzik az eső, mégis kap: Babóca véletlenül ráönti a festékvizet. Szegény Bogyó, tönkrement a képe! Vagy mégsem?
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
182394
ISBN:
9786155883569
EAN:
9786155883569
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
52
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
210
A Bogyó és Babóca-sorozat 25. kötetének meséiben minden a virágokról szól! Babóca gyönyörű virágait Gömbi elfelejti meglocsolni, majdnem teljesen el is száradnak. Csak egy jó kis eső hiányzik! A második történetben egy rajzolt virágról van szó, Bogyó festményéről. A festett virágnak nem hiányzik az eső, mégis kap: Babóca véletlenül ráönti a festékvizet. Szegény Bogyó, tönkrement a képe! Vagy mégsem?
A szerzőről
Bartos Erika
Bartos Erika

 

Bartos Erika magyar írónő 1974. február 7-én született Budapesten. Többek között népszerű a Bogyó és Babóca, valamint Anna, Peti és Gergő könyvsorozatok írója.

Meséivel megnyugtató, harmonikus világot közvetít, nevéhez sok gyermekkönyv fűződik. Különlegessége, hogy történeteit saját maga illusztrálja. Verseit több zenekar is megzenésítette. Bogyó és Babóca sorozatából rajzfilm is készült, mely a rendszerváltás óta az első magyar animációs mesesorozat.

Bartos Erika pályája kezdetétől fogva aktívan foglalkozik speciális szükségletű, vagy súlyos betegségben szenvedő gyermekekkel. Művei több nyelven megjelentek, meséinek egy része Braille nyomtatásban és jelnyelven is elérhető. Az építészmérnök végzettségű szerzőnő három gyermek édesanyja. 1998-ban szerzett diplomát a BME Építészmérnöki Karán. Egyetemi évei alatt több pályázat díjnyertese volt. Svédországban és Izraelben is szakmai ösztöndíjjal tanult. Építészmérnökként két mérnöki irodában praktizált, de foglalkoztatta a BME is. Építész diplomája mellett képesítést szerzett a kiadványszerkesztés, a számítógépes grafika és a lakberendezés területén. Első rajzos meséit gyermekei részére készítette. Barátai és ismerősei buzdítására osztotta meg a széles közönséggel. Első művét, a Bogyó és Babóca mesesorozatot a Pozsonyi Pagony Kiadó jelentette meg. A tizenöt kötetre tervezett mű első része 2004-ben; a tizenegyedik 2010-ben jelent meg. Ezt az alkotását német nyelvre is lefordították, illetve készült diafilm és CD feldolgozás is, akkor sikert aratott. 2010-ben mutatták be a Bogyó és Babóca filmváltozatát. A produkciót a Kedd Animációs Stúdió – M. Tóth Géza műhelye – jegyzi. A sikeren felbuzdulva Bartos Erika egy második sorozatot is elindított a családi ihletettségű Anna és Peti; később Anna, Peti és Gergő címmel, ami már az Alexandra könyvkiadó gondozásában jelenik meg. Ez idáig százhetven mesét tartalmazó, tizenegy kötetes sorozat. Habár ezen történetek kronológiailag másodikként jelentek meg, de valójában a szerző első meséi, amit barátai körében megosztott ezen témára épült. Bartos Erika gyermekeknek szóló művei igazi sikerkönyvek, bájos történeteivel és kedves stílusával minden csöppség szívébe belopja magát.

Fedezd fel a Book24 kínálatában a szerző könyveit a további nagyszerű gyerekkönyveket!

 

Bartos Erika pályája kezdetétől fogva aktívan foglalkozik speciális szükségletű, vagy súlyos betegségben szenvedő gyermekekkel. Művei több nyelven megjelentek, meséinek egy része Braille nyomtatásban és jelnyelven is elérhető.

Az építészmérnök végzettségű szerzőnő három gyermek édesanyja. 1998-ban szerzett diplomát a BME Építészmérnöki Karán. Egyetemi évei alatt több pályázat díjnyertese volt. Svédországban és Izraelben is szakmai ösztöndíjjal tanult. Építészmérnökként két mérnöki irodában praktizált, de foglalkoztatta a BME is. Építész diplomája mellett képesítést szerzett a kiadványszerkesztés, a számítógépes grafika és a lakberendezés területén.

Első rajzos meséit gyermekei részére készítette. Barátai és ismerősei buzdítására osztotta meg a széles közönséggel.

Első művét, a Bogyó és Babóca mesesorozatot a Pozsonyi Pagony Kiadó jelentette meg. A tizenöt kötetre tervezett mű első része 2004-ben; a tizenegyedik 2010-ben jelent meg. Ezt az alkotását német nyelvre is lefordították, illetve készült diafilm és CD feldolgozás is, akkor sikert aratott. 2010-ben mutatták be a Bogyó és Babóca filmváltozatát. A produkciót a Kedd Animációs Stúdió – M. Tóth Géza műhelye – jegyzi.

A sikeren felbuzdulva Bartos Erika egy második sorozatot is elindított a családi ihletettségű Anna és Peti; később Anna, Peti és Gergő címmel, ami már az Alexandra könyvkiadó gondozásában jelenik meg. Ez idáig százhetven mesét tartalmazó, tizenegy kötetes sorozat. Habár ezen történetek kronológiailag másodikként jelentek meg, de valójában a szerző első meséi, amit barátai körében megosztott ezen témára épült. Bartos Erika gyermekeknek szóló művei igazi sikerkönyvek, bájos történeteivel és kedves stílusával minden csöppség szívébe belopja magát.
Fedezd fel a Book24 kínálatában a szerző könyveit a további nagyszerű gyerekkönyveket!

Vélemények