Black Rainbow - Fekete szivárvány

Black Rainbow - Fekete szivárvány leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2022-07-08

Egy sorsfordító találkozás története. Az érzéki egyhetes kaland után, amit a bárban megismert zenésszel átélt, Thea Cunning nem hitte, hogy valaha újra látja Levi Blacket. Majd elérkezett a hétfő reggel, és ráébredt, hogy a korábbi szeretője nemcsak a professzora, hanem Massachusetts állam egyik legmenőbb büntetőügyvédje is.

Mivel a kurzuson mindenki abba a tizenkét diákból álló csoportba akar bekerülni, akiket Black professzor a szárnyai alá vesz, a feszültség egyre csak fokozódik. Thea az óra leadását fontolgatja, tekintettel az együtt töltött szenvedélyes hétre és a tagadhatatlan vonzalmukra. Végül is vannak más (kevésbé dühítően szexi) jogászprofesszorok is az egyetemen. Ám hogy elérje célját és kiszabadítsa az apját a börtönből, Thea tudja, hogy a legjobbtól kell tanulnia – és az nem más, mint Levi Black. De lehetséges a legjobbtól tanulni anélkül, hogy a legjobb ágyában kötnénk ki?

A Black Rainbow az első J. J. McAvoy-könyvem, így nem voltak elvárásaim. Egy barátom ajánlására kezdtem bele, és kellemes meglepetésként ért, hogy mennyire élvezem. A Black Rainbow igazán szórakoztató. Egy történet tiltott szerelemről és az áldozatokról, amelyeket a szeretteinkért hozunk.” – Christy, goodreads.com

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! Felnőtt olvasóinknak ajánljuk!

3899 Ft
2963 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2022-07-08

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK