Az utolsó tárgyalás

Az utolsó tárgyalás leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2020-11-09

„A tárgyalótermi drámák mestere." – Daniel Silva New York Times bestsellerszerző

„Első számú thriller." – David Baldacci New York Times bestsellerszerző

„Scott Turow megadta a mércét a modern jogi thriller számára."
Wall Street Journal

„A modern jogi thriller keresztapja visszatért."
Seattle Times

Egy utolsó ügy, amely mindent kockára tesz

A nyolcvanöt éves, híres védőügyvéd, Alejandro „Sandy" Stern egészsége megrendült, szelleme azonban még mindig ugyanolyan eleven, mint karrierje csúcsán. Nyugdíjba készül, ám amikor egy régi barátját, dr. Kiril Pafkót, a Nobel-díjas orvost bennfentes kereskedelemmel, csalással és gyilkossággal vádolják, Stern elhatározza, hogy elvállal még egy utolsó tárgyalást.

Stern a kiváló rákkutató életének csillogó felszíne alá hatol, olyan mélyre ás, hogy lassan mindent megkérdőjelez, amit addig tudott a barátjáról.
Az ügyvéd kötelességtudata, hogy védelmezze az ügyfelét. Az igazságszolgáltatás erejébe vetett hite még egyszer utoljára kemény próba elé kerül a tárgyalóteremben, ahol a bizonyítékokat és a valóságot néha egy világ választja el.

Pafko számos hibája ellenére vajon ártatlan az ellene felhozott, szörnyű vádakban? Meddig megy el Stern, hogy megmentse őt és – bármi lesz is a tárgyalás végkimenetele – megtudja vajon az igazságot?

A New York Times bestsellerírója, Scott Turow több mint 30 millió könyvet adott el világszerte. Az utolsó tárgyalás című, mesterien megírt jogi thrillere azokba a mélységekbe pillant be, ahol a törékeny emberi természet és az igazságszolgáltatás rendszere szembekerül egymással. A feszült hangulatú történet felveti azt a kérdést is, hogyan mérhető egy élet értéke.

30%
4199 Ft
2939 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2020-11-09

  • Álomgyár Kiadó
  • Thriller
  • 512 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9786155929885
  • Cikkszám: 1084358
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK