Nincs engedélyezve a javascript.
Az osztály vesztese

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 411 Ft
Borító ár:
3 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 411 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Miért válik valaki áldozattá? És miért kezd egy diák egy másikat piszkálni? Az osztály vesztese hihetetlen fordulatosan, ugyanakkor könnyfakasztó érzékenységgel mesél gyerekeknek és felnőtteknek az iskolai bántalmazásról úgy, hogy az osztály minden tagját megismerjük szépen lassan.
Leírás
Raktári kód:
193325
ISBN:
9789634106234
EAN:
9789634106234
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
210
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
260
Miért válik valaki áldozattá? És miért kezd egy diák egy másikat piszkálni? Az osztály vesztese hihetetlen fordulatosan, ugyanakkor könnyfakasztó érzékenységgel mesél gyerekeknek és felnőtteknek az iskolai bántalmazásról úgy, hogy az osztály minden tagját megismerjük szépen lassan. Mindenkinek vannak titkai, féltett gyengeségei és a terembe belépve mindenki kap egy szerepet, amiben hol kényelmesen, hol kényelmetlenül tengetheti az iskolában töltött időt. De muszáj ilyen szigorúnak lennie a szocializációnak? Wéber Anikó napközis tanárként rengeteget tanult a gyerekekről és a gyerekektől. Most pedig egy feszültséggel és kérdésekkel teli regényben mesél a gyerekeknek arról, mi az a bántalmazás, hogy a kötet végére érve minden diák egy kicsit másképp majd az osztálytársaira... Minden iskolában a polcon a helye a könyvnek!
A szerzőről
Wéber Anikó
Wéber Anikó
A pedagógus és újságíróként is tevékenykedő írónak két nagy szenvedélye van: az írás és a tanítás. Munkájában és könyveiben ezt a kettőt igyekszik ötvözni. Első történetét még 2. osztályos korában írta A fogyókúrázó liba címmel.
Első kötetét (Az osztály vesztese, 2016.) az iskolai tanítás során szerezett tapasztalatai inspirálták. A Margó-díjra jelölt könyv az iskolai bántalmazások világával foglalkozik. Ezt a témát folytatta következő regényében is, az El fogsz tűnni című kötetben, amely 2017-ben látott napvilágot.
Szívesen ír a fiatalabb korosztályoknak is, az 5-8 éveseknek szánt irodalmi művei szintén olyan problémákra koncentrálnak, amelyek az ilyen korú gyerekeket és szüleiket érinthetik (szorongás, testvérféltékenység stb.).
Ismert művei: Az osztály vesztese (2016.), El fogsz tűnni (2017.), Zuhanórepülés (2018.), Marci-sorozat (2018-2020), Marci és Merkúr (2020.),
Vélemények