Nincs engedélyezve a javascript.
Az angyal hív
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 919 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"New York. Kennedy repülőtér. A zsúfolt csarnokban egymásnak ütközik egy férfi és egy nő. Némi vita után mindketten folytatják útjukat. Madeline és Jonathan korábban soha nem találkozott, és soha nem kellett volna viszontlátniuk egymást.
Leírás
Raktári kód:
198325
ISBN:
9789633557952
EAN:
9789633557952
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
416
Nyelv:
magyar
"New York. Kennedy repülőtér. A zsúfolt csarnokban egymásnak ütközik egy férfi és egy nő. Némi vita után mindketten folytatják útjukat. Madeline és Jonathan korábban soha nem találkozott, és soha nem kellett volna viszontlátniuk egymást. De a holmijukat összeszedve véletlenül elcserélik a mobiljaikat. Mire észreveszik a tévedésüket, már 10 ezer kilométer választja el őket egymástól: a nőnek virágboltja van Párizsban, a férfi egy San Franciscó-i éttermet vezet. Kíváncsiságuknak engedve mindketten átnézik a másik telefonjának tartalmát. Kettős indiszkréció és egy nagy felfedezés: életüket összeköti egy titok, amelyről azt hitték, sikerült örökre eltemetniük.

,,Guillaume Musso mestereinek, a nagy amerikai thrilleríróknak az ügyességével adagolja a feszültséget." L'Express

,,Nem ismer kompromisszumot és ravasz, mint a róka: Guillaume Musso a legizgalmasabb regényírónk." Le Parisien

Guillaume Musso regényről regényre különleges kapcsolatot alakít ki olvasóival. Az 1974-ben Antibes-ban született szerző diákévei alatt kezdett írni, és azóta sem hagyta abba. Mára ő a legnagyobb példányszámban eladott kortárs francia író. Regényeit több mint 40 nyelvre fordították le. Művei a világ minden táján vezetik az irodalmi sikerlistákat, kiadók és filmproducerek versengenek értük."
A szerzőről
Guillaume Musso
Guillaume Musso

A közgazdász végzettségű író diákévei alatt szeretett bele az írásba. A legnagyobb példányszámban eladott francia kortárs szerző első könyve, a Skidamarink 2001-ben jelent meg, de a köztudatba a Szerelem életre-halálra (más fordításban: És azután…) című könyvével robbant be 3 évvel később.


Eddig megjelent műveit több mint 40 nyelvre fordították le, kötetei a világ minden pontján vezetik az irodalmi sikerlistákat. Az Ott leszel? című regényéből 8 millió példány kelt el világszerte, hazájában 25 héten át vezette a könyves sikerlistákat.


Ismert művei: Ott leszel? (2006), És azután… (2010), Holnap (2013), Az írók titkos élete (2019), Most! (2021), A szajnai ismeretlen (2022)

Vélemények