Az álarc mögött

Az álarc mögött leírása

A NÉP BAJNOKA. EGY BRIT IKON. Tyson, a manchesteri srác, ír utazók gyermekeként hat hónapra és fél kilóval született. Apja a kedvenc bokszolójáról nevezte el, felnőttként pedig ő lett a történelem egyik legkülönösebb nehézsúlyú bajnoka.

A valóra vált álom azonban hamarosan rémálomba fordult, Tyson alkohol - és kokainfüggővé vált, és megfosztották a címeitől. Ezt élete legsötétebb pillanatai követték – amelyekről ebben a könyvben nyilatkozik először. Csupán pillanatok választották el attól, hogy véget vessen mindennek. Csakhogy mint minden igazán nagy történetben, itt is eljött a feloldozás, és Tyson az esélytelensége ellenére talpra állt. Világszerte tízmillió néző követte a Wilder elleni meccsét a bokszévad legnagyobb eseményén. A mentális betegségeiről őszintén nyilatkozó Tyson most egy új arcát mutatja meg. Az álarc mögött korunk legnagyobb bokszolójának kendőzetlen önéletrajza rejtőzik, a férfié, aki különleges ereje révén a démonjait is legyőzte.

ISMERD MEG TITKAIT!

„Nem hittem volna, hogy a bokszolók is lehetnek példaképek, de Tyson Fury meggyőzött… Ez a harmincéves manchesteri mindenkit rávett, hogy más szemmel tekintsen a megváltásban rejlő lehetőségekre.” – Simon Kelner, Independent

16 éves kortól ajánljuk!

3999 Ft
3039 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-3 munkanap

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK