A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül

A negyven híján százéves férfi különös utazása a világ körül leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2020-06-01

Az elsőkönyves írónő csodálatos regényében egy páratlanul szerethető özvegyember a magányból kitörve és önmagát legyőzve a szerelem és az önmegismerés kalandjába vág bele, és ezzel gyökeresen megváltoztatja az életét.
A hatvanéves Arthur Pepper napjai egyhangúan telnek. Hajszálpontosan reggel fél nyolckor kel, ahogy addig is, míg Miriam, a felesége élt. Ugyanazt a szürke nadrágot és mustárszínű kötött mellényt veszi fel, meglocsolja Fredericát, a páfrányát, és kimegy a kertbe.
De Miriam halálának első évfordulóján megváltozik valami. Miközben a felesége holmiját rendezgeti, Arthur egy remekművű aranykarkötőt talál, aminek a létezéséről semmit sem tudott. Váratlan fordulatokban gazdag, felejthetetlen és kalandos utazása, melynek során Londonból Párizsba, majd a távoli Indiába is eljut, hogy a felesége megismerkedésük előtti titkos életére fényt derítsen, elhozza számára a reményt, és nem várt helyeken fedezi fel a gyógyulást, hogy elinduljon az önmegismerés útján.
Felejthetetlen, nagy szívű és szerethető hibákkal megáldott szereplők, zseniális humor és önirónia, sodró lendületű cselekmény jellemzi ezt a nagyszerű regényt. Az Arthur Pepper különös utazása örömtelin zengi az élet kimeríthetetlen lehetőségeinek dicsőségét.
30%
3690 Ft
2583 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2020-06-01

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

A Sorel ház
A Sorel ház
3790 Ft
3184 Ft
16%
Szívleckék
Szívleckék
2500 Ft
2100 Ft
16%