A sötét prófécia

Apollón próbái 2.

A sötét prófécia leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2021-06-15

Apollón, az egykor ünnepelt isten különféle okokból szánalmas halandóvá silányult.

Most félvér barátai társaságában beutazza Észak-Amerikát, hogy teljesítse küldetését, és visszaférkőzzön Zeusz kegyeibe.

Zeusz azzal büntette fiát, hogy egy Lester nevű esetlen, pattanásos, halandó kamasz alakjában a földre taszította. Csak úgy kerülhet vissza olimposzi trónjára, ha feléleszti a sötétbe borult orákulumokat.

Apollón a Félvér Táborban kiállt sok veszélyes – és enyhén szólva is megalázó – próbatétel után most hajmeresztő küldetésre indul. Ő és társai azt a feladatot kapják, hogy keressék meg az ókor legveszélyesebb orákulumát, egy kísértetjárta barlangot, ahol Apollón megtudhatja, miként változhat vissza istenné – már amennyiben sikerül elkerülnie a halált vagy a tébolyt.

A csapatot a gonosz Triumvirátus második tagja, egy római császár hátráltatja küldetésében, akinek vérszomja és nagyzolása mellett még Nero is eltörpül.

Apollón csak úgy élheti túl a kalandot, ha egyesíti erejét a váratlanul felbukkanó szövetségesekkel, akik a félistenek világából sietnek a segítségére.

Tarts velünk ezen a viszontagságokban, vidámságban és haikukban bővelkedő utazáson!

„Ez egy Rick Riordan-könyv. Mit mondhatnék még? [...] Bármi, ami olvasásra bírja a fiaimat, megérdemli az öt csillagot." – Kristine Griswold, amazon.com

10 éves kortól ajánljuk!

28%
4599 Ft
3311 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2021-06-15

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK