Nincs engedélyezve a javascript.
Love By Chance - My Accidental Love is You 5.
Családi titkok
Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer
A MacGregor család 2.

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 141 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 141 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Caine MacGregor jó nevű ügyvéd, aki egyaránt sikeres a tárgyalótermekben, valamint a hálószobákban. Mindig is kirakós játéknak tekintette a nőket, és élvezte a rejtvény megoldását. Ezúttal sem tud ellenállni a kísértésnek, amikor a reptéren megpillantja sógora testvérét, az őzikeszemű Diana Blade-et, aki ráadásul szintén ügyvédként dolgozik.
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
159683
ISBN:
9789634480037
EAN:
9789634480037
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
puha
Nyelv:
magyar

Caine MacGregor jó nevű ügyvéd, aki egyaránt sikeres a tárgyalótermekben, valamint a hálószobákban. Mindig is kirakós játéknak tekintette a nőket, és élvezte a rejtvény megoldását. Ezúttal sem tud ellenállni a kísértésnek, amikor a reptéren megpillantja sógora testvérét, az őzikeszemű Diana Blade-et, aki ráadásul szintén ügyvédként dolgozik. Sikerül elérnie, hogy egymás mellett legyen az irodájuk egy régi, patinás bostoni épületben, ám a lány ragaszkodik hozzá, hogy a munka miatt tegyék félre az érzelmeiket. Vajon sikerül-e Caine-nek lángra lobbantania a hűvös és zárkózott Diana szívét, és bebizonyítania neki, hogy az élet nem csak korlátokat, régi sérelmeket és kötelezettségeket tartogat a számára? Gondolnia kell arra is, hogy amikor egy kagyló megreped és kinyílik, az mindig fájdalommal jár…

A szerzőről
Nora Roberts
Nora Roberts

Nora Roberts amerikai irónő, eredeti nevén Eleanor Marie Robertson 1950. október 10-én született a Maryland, Silver Spring-ben. Négy bátyja mellett nőtt fel, és ezért jól ismeri a férfiakat.

Valósághűen tudja ábrázolni jellemvonásaikat, gondolkodásmódjukat. Katolikus iskolába járt, majd fiatalon, 1968-ban hozzáment Ronald Aufem-Brinke-hez, és a Maryland állambeli Keedysville-be költözött, ahol jogi titkárnőként dolgozott. Második férjét, Bruce Wilder-t, akkor ismerte meg, amikor megbízta őt egy könyvespolc megépítésével. 1985 júliusában házasodtak össze. Első házasságából két gyermek született, mindkettő fiú, második házasságából pedig három.

Érdekesség, hogy karrierjét tulajdonképpen egy hóviharnak köszönheti: 1979 februárjában egy nagy hóvihar volt Keedysville-ben, ahol az írónő lakott, és mivel a vihar miatt nem tudott kimozdulni otthonából, hasznosan akarta tölteni az időt, ezért elkezdett történeteket írni. Ehhez az is hozzájárult, hogy egész életében sokat olvasott, és persze a családja sem idegenkedett az irodalomtól.

Nora Roberts fordulatos, megindító regényeivel hamar az amerikai olvasók szívébe zárta magát, majd világszintű hírnévre tett szert. Minden 2020-ban megjelent Nora Roberts könyv a New York Times bestseller listájára került. Ez a sikersorozat 1999-ben kezdődött.

Nora összesen mintegy 133 regényt írt, amelyek közül kilencet filmesítettek meg. Nora számos írócsoport tagja, és számtalan díjat nyert kollégáitól és a könyvkiadóitól. Nemrég a The New Yorker „Amerika kedvenc regényírójának” nevezte meg. Nora volt az egyik első szerző, aki 1996 -ban, amikor elindította webhelyét, használta az internetet a rajongóival való kommunikációhoz. Weboldala havonta több mint 140 000 látogatót fogad, több mint félmillió oldalmegtekintéssel.

Tűnékeny szerelem

„Egy szupersztár krimiírónő meglátogatja a nővérét, hogy szabaduljon a dedikálókörútja unalmából, ám egyszer csak azon kapja magát, hogy egy valódi gyilkos után nyomoz, aki egyszer már darabokra zúzta az életét... most pedig véget akar vetni neki. Grace McCabe döbbenten látja, hogy nővére, Kathleen egy lepusztult washingtoni negyedben él, és csúnya válása után telefonszex-operátorként egészíti ki jövedelmét. De ha a cége, a Fantasy Inc. teljes névtelenséget biztosít alkalmazottainak, akkor milyen veszélyeket rejthet ez a munka? Grace hamarosan megtudja a választ, amikor egy este hazaérve olyan rettenetes látvány fogadja, ami akár az egyik saját regényében is szerepelhetett volna…”

Nora Roberts varázslatos regényei mellett érdemes felfedezni a Book24 további romantikus könyvkínálatát!

Vélemények