A szabadság nyomában - Harry és Meghan - egy modern királyi család


A szabadság nyomában - Harry és Meghan - egy modern királyi család leírása

Amikor kipattant a brit királyi herceg és az amerikai színésznő románcának híre, a világ szinte csak rájuk figyelt, a média fokozott érdeklődéssel követte az eseményeket. Ám hiába olvashattuk folyamatosan a sussexi herceggel és hercegnével kapcsolatos címlapsztorikat - eljegyzésükről, esküvőjükről, Archie fiuk születéséről, majd arról a példátlan döntésükről, hogy szakítanak a királyi udvarral -, kevesen ismerik Harry és Meghan igaz történetét.

A szabadság nyomában révén most először tekinthetünk a szalagcímek mögé, feltárva Harry és Meghan közös életét, eloszlatva a sok pletykát és félreértést, melyekkel a párnak meg kellett küzdenie. Omid Scobie és Carolyn Durand a brit királyi család programjairól tudósító újságírócsapat tagja, így náluk jobban kevesen ismerhetik a fiatal pár életét.

Scobie és Durand interjúkat készítettek a párhoz legközelebb álló emberekkel, így A szabadság nyomában egyedülállóan őszinte, közeli és lefegyverző portré egy magabiztos, befolyásos, forradalmi gondolkodású párról, akik nem féltek szakítani a hagyományokkal. Elhatározták, hogy a reflektorfénytől távolabb fognak élni, és az egész világon egyedülálló humanitárius örökséget hagynak hátra.
12%
4490 Ft
3951 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 3412 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 1-2 munkanap
  • 21. Század Kiadó
  • Napjaink, bulvár
  • Kötés: keménytáblás, védőborítóval
  • ISBN: 9786156122889
  • Cikkszám: 1079551
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Júdás
Júdás
3999 Ft
3519 Ft
12%
A halálsor angyalai
A halálsor angyalai
3499 Ft
3079 Ft
12%
Kelet-nyugati utca
Kelet-nyugati utca
4950 Ft
4356 Ft
12%

TOVÁBBI AJÁNLATOK