Nincs engedélyezve a javascript.
Karácsony a Roxfortban
Kismackó segít a Mikulásnak
A sirály a király?

A sirály a király?
Nyelvkincstár-sorozat

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 529 Ft
Borító ár:
1 699 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 529 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A se nem szögletes, se nem kerek erdőbe hívatlan vendég érkezik: egy sirály, aki királynak képzeli magát. A különös hírre az erdő minden állata összesereglik a bagoly odújánál, és egyre többen jelentik be trónigényüket. A bölcs madár furfangos próbatételeket eszel ki, hogy eldőljön, ki a környék jogos uralkodója.
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
160167
ISBN:
9789634155966
EAN:
9789634155966
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
puha kötés
Oldalszám:
88
Nyelv:
magyar
A se nem szögletes, se nem kerek erdőbe hívatlan vendég érkezik: egy sirály, aki királynak képzeli magát. A különös hírre az erdő minden állata összesereglik a bagoly odújánál, és egyre többen jelentik be trónigényüket. A bölcs madár furfangos próbatételeket eszel ki, hogy eldőljön, ki a környék jogos uralkodója. Ahogy a verseny nehezedik, egyre fogynak a versenyzők. Vajon tényleg a sirály lesz a király? Mire végigolvasod a vetélkedő humoros történetét, tökéletesen eligazodsz majd a j-s és ly-os szavak erdejében.

Nyelvkincstár sorozatismertető

Bosnyák Viktória Nyelvkincstár sorozatában a szórakoztató kalandok során szakértővé válhatsz helyesírásból. Nem jelentenek majd gondot a többértelmű kifejezések, de a kacifántosabb személy- és helységnevek sem.
A szerzőről
Bosnyák Viktória
Bosnyák Viktória

A magyar kortárs ifjúsági irodalom egyik kiemelkedő alakja, aki lektorként és műfordítóként is tevékenykedik. Az első, kiskamaszoknak írt kötetét a saját lányai és a maga örömére írta meg. A művet a nagyközönség 2003-ban ismerhette meg Tündérboszorkány címen.

Az írónő kiemelten fontosnak tartja az anyanyelvi kultúra népszerűsítését, ezt a célkitűzést szolgálja a magyar nyelvben fellehető helyesírási problematikákat körüljáró meseregény-sorozata (pl. A sirály a király?), valamint viccesen oktató meséi.
Ismert művei: Tündérboszorkány-trilógia, Mantyusok-sorozat, Puszedli és Habcsók (2012), Elképesztő! (2016)

Vélemények