A rab herceg

A rab herceg 1.

A rab herceg leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2021-07-30

„Ez itt Vere. Kéjsóvár és dekadens. A mézédes méreg földje."

Damen harcos hőse népének, és Akielos trónjának jogos örököse.

Ám amikor féltestvére magához ragadja a hatalmat, Damen fogságba esik, megfosztják a jogaitól és a szabadságától, és ágyas rabszolgaként átadják az ellenséges ország hercegének.

Új gazdája, Laurent herceg gyönyörű, manipulatív és halálos – a verei királyi udvar legrosszabb ismérveit testesíti meg. Az ottani életveszélyes politikai cselszövések közepette azonban semmi sem az, aminek látszik. Így amikor Damen a verei trónért folytatott harc kereszttüzében találja magát, kénytelen összefogni Laurent-nal, hogy életben maradjon, és megmentse a hazáját.

Damen számára csak egy szabály létezik: soha, de soha nem szabad felfednie a személyazonosságát. Hiszen pont arra az emberre van szüksége, akinek a legtöbb oka van rá, hogy mindenkinél jobban gyűlölje őt...

Ármány, intrika és bizarr társadalmak.

Utoljára a Trónok harcában láttuk ilyen plasztikusan beteg lelkek aljasságát, a gátlástalan hatalomvágyat és torz személyiségek tobzódását, ahol tort ül a gonosz.

Hagyd, hogy elképesszen!

„Nemcsak hogy magával ragadó kötet, hanem szó szerint patakokban folytak tőle a könnyeim." – Lily, sprinklesofdreams.wordpress.com

Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

16 éves kortól ajánljuk!

24%
3299 Ft
2507 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2021-07-30

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK