Nincs engedélyezve a javascript.
A tizennégy karátos autó
Gyilkos?!
A pokol zsoldosai

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 799 Ft
Borító ár:
1 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 000 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Még egy fegyelmezett vezérkari százados is kissé ideges lesz, ha azt hallja, hogy ő minden idők legveszedelmesebb és legagyafúrtabb kémje. Idegessége érthető módon fokozódik, amikor ezért kis híján halálra ítélik. Ezután mi sem természetesebb, mint az, hogy nyugalmas, pihentető helyre vágyik, ahol végre be tudja bizonyítani ártatlanságát – így kerül a légióba.
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
179323
ISBN:
9789634534440
EAN:
9789634534440
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
191
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
180
Még egy fegyelmezett vezérkari százados is kissé ideges lesz, ha azt hallja, hogy ő minden idők legveszedelmesebb és legagyafúrtabb kémje. Idegessége érthető módon fokozódik, amikor ezért kis híján halálra ítélik. Ezután mi sem természetesebb, mint az, hogy nyugalmas, pihentető helyre vágyik, ahol végre be tudja bizonyítani ártatlanságát – így kerül a légióba. Lassacskán minden terv felborul, apránként mindenkit elrabolnak, és a gyarmati katonaság – csak amúgy passzióból – harcol egy kicsikét.
A szerzőről
Rejtő Jenő
Rejtő Jenő
A magyar szórakoztató irodalom legnagyobb alakja írói munkásságán túl kabaré- és színpadi szerzőként, forgatókönyvíróként is ismert volt a nagyközönség előtt.
Bár sokáig úgy tartották, hogy neve egyet jelent a ponyvaregény műfajával, életművével ma már helye van az irodalmi nagyságok között. Pályájának elején elsősorban színpadi művek írásával foglalkozott, érdeklődése külföldi utazásai nyomán fordult a kalandregények világa felé, amelyben végül kiteljesedett írói munkássága.

Írásait sajátos stílusa, fanyar humora és történetszövésének abszurd fordulatai teszik megkülönböztethetővé az irodalmi művek palettáján. A pesti művészeti élet ismert alakja legnagyobb sikereit a P. Howard álnéven írott idegenlégiós regényparódiáknak köszönheti.
Ismert művei: Az előretolt helyőrség (1939), A három testőr Afrikában (1940), Járőr a Szaharában (1940), A tizennégy karátos autó (1940), Piszkos Fred, a kapitány (1940)
Vélemények