A PCOS tika

A policisztás ovárium szindróma megelőzése és visszafordítása az étrend és böjt erejével


A PCOS tika leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2022-05-30

"A policisztás ovárium szindróma a világ leggyakoribb, reproduktív egészséget érintő megbetegedése. A becslések szerint a termékeny korú nők 8–20 százalékát érinti, akiknek majdnem a fele képtelen teherbe esni. A PCOS ezen kívül megnöveli a szívbetegségek, a petefészek- és méhnyálkahártya-rák, illetve a 2-es típusú diabétesz kialakulásának veszélyét.

Ha ebben a betegségben szenvedsz, és csak egyetlen könyvet szeretnél elolvasni róla, akkor ez a legjobb választás!

Dr. Jason Fung, Az elhízás titka című, New York Times sikerlistás könyv szerzője a természetgyógyász Nadia Pateguanával összefogva kidolgozott egy speciális diétát és időszakos böjtölést tartalmazó módszert, amely segít megelőzni, illetve visszafordítani a PCOS-t. Részletes és közérthető magyarázataik elmélyítik az ismereteidet a témáról, segítségükkel megtudhatod, mi játszódik le a testedben, és hogyan függenek össze a különféle biológiai folyamatok. Ha pedig átláttad, hogy a PCOS az inzulinszint szabályozásával összefüggő probléma, akkor könnyebben át tudod majd alakítani ennek megfelelően az étkezési szokásaidat.

A szerzők összegyűjtötték a témára vonatkozó legfrissebb adatokat és információkat, és mindezt könnyen követhető formába öntötték.

Hétköznapi nyelven megfogalmazott, tudományos felismerésekkel és személyes tapasztalatokkal alátámasztott útmutatójuk elmagyarázza,
• Hogyan akadályozd meg a PCOS kialakulását, illetve hogyan fordítsd vissza a betegséget alacsony szénhidráttartalmú ketogén diétával és időszakos böjtöléssel.
• Miért játszik kulcsszerepet a PCOS kialakulásában a túlzott inzulintermelés, és hogyan szabadulhatsz meg ettől a problémától.

Emellett találsz benne 50 receptet és számos étrendi mintát is, így az elméletből ízletes valóságot teremthetsz!

DR. JASON FUNG számos New York Times bestseller szerzője, magyarul Az elhízás titka - Megoldókulcs a sikeres fogyáshoz című könyve jelent meg. Dr. Fung Torontóban szerezte orvosi diplomáját, majd a Kalifornia Egyetem hallgatójaként vesebetegségek kezelésére szakosodott. Társalapítója a The Fasting Method nevű programnak, amely abban segíti a pácienseket, hogy természetes módon, böjtöléssel fogyjanak le és fordítsák vissza 2-es típusú cukorbetegségüket. Dr. Fung Torontóban él. DR. NADIA BRITO PATEGUANA természetes gyógymódokat alkalmazó orvos, akinek a szakterülete elsősorban a metabolikus szindróma, beleértve a PCOS-t is, de foglalkozik azzal a témával is, hogyan lehet leküzdeni a meddőséget étkezési módosításokkal. Diplomáját a kanadai Természetes Gyógymódok Főiskoláján (Canadian College of Naturopathic Medicine) szerezte, és több mint tizenöt éve praktizál. "

24%
4499 Ft
3419 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2022-05-30

  • Jaffa Kiadó Kft.
  • Életmód
  • 300 oldal
  • Kötés: kartonált
  • ISBN: 9789634755760
  • Cikkszám: 1100848
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:
  • Méret: 165x235x20
  • Fordító:

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Az elhízás titka
Az elhízás titka
3999 Ft
3039 Ft
24%