Nincs engedélyezve a javascript.
A padlásszoba kis hercegnője
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 183 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Sara kedves, szeretetreméltó kislány, aki egyenesen Bombayből érkezett fiatal és gazdag édesapjával Londonba, és aki mindent megkap, amire csak vágyik. A bentlakásos iskolában valódi hercegnőként kezelik, mindenki az ő kívánságait lesi. Csakhogy amikor édesapja meghal, minden megváltozik. Egy szűkös padlásszobába kerül, kedves tárgyait elveszik tőle, éhezik és fázik.
Leírás
Raktári kód:
182013
ISBN:
9789634037644
EAN:
9789634037644
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
256
Nyelv:
magyar
Sara kedves, szeretetreméltó kislány, aki egyenesen Bombayből érkezett fiatal és gazdag édesapjával Londonba, és aki mindent megkap, amire csak vágyik. A bentlakásos iskolában valódi hercegnőként kezelik, mindenki az ő kívánságait lesi. Csakhogy amikor édesapja meghal, minden megváltozik. Egy szűkös padlásszobába kerül, kedves tárgyait elveszik tőle, éhezik és fázik. Csak kitalált történeteiben talál vigaszt, amit egy Sarah nevű hercegnőről mesél magának, és még így is az a csupaszív kislány marad, aki volt. Egy napon csodába illő dolog esik meg vele...
Francis Hodgson Burnett, a világszerte népszerű A titkos kert szerzője ebben a klasszikussá vált történetben a tőle megszokott bájjal és szeretettel mesél.
Vélemények