Nincs engedélyezve a javascript.
A mennyei prófécia

A mennyei prófécia
A véletlenekben rejlő lehetőségek felismerése

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 579 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 579 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A mennyei prófécia főhőse éppen akkor találkozik egy régi barátnőjével, amikor kiábrándultság vesz erőt rajta, és azon töpreng, hogy változtatnia kellene az életén. A barátnő Peruból tért haza, ahol a közelmúltban egy ősi kézirat került napvilágra, amelynek létét a "hivatalos  ...
Leírás
Raktári kód:
987432
ISBN:
9789633692622
EAN:
9789633692622
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
320
Nyelv:
Magyar
Tömeg [g]:
420
A mennyei prófécia főhőse éppen akkor találkozik egy régi barátnőjével, amikor kiábrándultság vesz erőt rajta, és azon töpreng, hogy változtatnia kellene az életén. A barátnő Peruból tért haza, ahol a közelmúltban egy ősi kézirat került napvilágra, amelynek létét a "hivatalos  szervek" tagadják, ugyanakkor szenvedélyesen üldöznek mindenkit, aki utána érdeklődik. Valóban ez lenne a Kézirat, amely megvilágítja az emberi lét minden rejtélyét? Tényleg nincsenek véletlenek, és minden véletlenben ott rejlik a világmindenség? Hősünk, aki a könyv végéig névtelen marad, számtalan veszélyes kaland során jut el a Kilencedik Felismerésig, és ő is egy lesz azok közül, akik azt hirdetik: világméretű változásnak vagyunk tanúi, s ha megnyitjuk elménket és szívünket, részeivé válunk az új, spirituális kibontakozásnak.

A mennyei próféciát első megjelenése óta harmincnégy nyelvre fordították le, több mint 20 millió példányban kelt el, és több mint három éven keresztül szerepelt a New York Times bestsellerlistáján. Az elmúlt két évtized alatt a New Age mozgalom kultikus könyve lett.

James Redfield egészen fiatalon kezdett érdeklődni a spiritualizmus iránt. Egyetemi évei alatt megismerkedett a keleti filozófiákkal, majd tizenöt éven keresztül terapeutaként dolgozott. Ez idő alatt került kapcsolatba a New Age mozgalmakkal, s dolgozta ki saját spirituális elméletét. Ennek eredményeként született meg első könyve, A mennyei prófécia, amely több millió olvasót ösztönzött arra, hogy életét újfajta, spirituális tudatossággal élje.                    
Vélemények