A latte faktor - Miért nem kell gazdagnak lenned ahhoz, hogy gazdagként élj


A latte faktor - Miért nem kell gazdagnak lenned ahhoz, hogy gazdagként élj leírása

Fedezzük fel David Bach, a New York Times sikerlistás szerzőjének anyagi szabadsághoz vezető három titkát ezzel a lebilincselő történettel, ami beláttatja majd velünk, hogy gazdagabbak vagyunk, mint gondoljuk.

A szerző tapasztalatain okulva, aki világszerte emberek millióit tanította meg arra, hogyan éljenek gazdag életet, ez a sodró lendületű, könnyen olvasható könyv megtanít minket arra, hogy legyünk akár fiatalok, akár idősebbek, még mindig megvalósíthatjuk az álmainkat.

Ebben a lenyűgöző, szívet melengető tanmesében Bach és a szerzőtársa egy New York-ban élő és dolgozó huszonéves lány történetét beszélik el. Sok fiatal diplomáshoz hasonlóan Zoey is a hitelkártya és a diákhitel egyre növekvő terhe mellett próbál kijönni a fizetéséből. Éjjel-nappal dolgozik az álomállásában, mégsem keres annyit, hogy előteremtse a nyugodt élethez szükséges biztos anyagi minimumot. A főnöke javaslatára ismerkedik meg Henryvel, a kedvenc brooklyni kávézója baristájával.

Henry hamarosan megismerteti Zoey-t "Az Anyagi Szabadság Három Titkával". Zoey elsőre elveti őket, de végül belátja valódi erejüket. Zoey egyetlen hét leforgása alatt felfedezi, hogy máris annyit keres, amivel biztosítani tudja az anyagi jövőjét, és megvalósíthatja a legigazabb álmát, és ehhez elég csak pár könnyen végrehajtható igazítást eszközölnie a hétköznapi teendőiben.

A Latte faktor lerántja a leplet az anyagi szabadság elérésének titkairól, arra ösztönzi az olvasókat, hogy belássák: sosem késő megvalósítani az álmainkat.

Egy egyszerű, bizonyítottan bevált módszert követve, amivel Henry ismerteti meg Zoey-t.
Már ma bárki végrehajthat olyan apró változtatásokat, amik egy életen át nagy hatással vannak a mindennapjaira.
"David Bach az a pénzügyi varázsló, akire érdemes odafigyelnünk, amikor az anyagi helyzetünk szorításában vergődünk" Tony Robbins
30%
3590 Ft
2513 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető

  • Művelt Nép Könyvkiadó Kft.
  • Szórakoztató irodalom
  • 180 oldal
  • Kötés: puhatáblás ragasztott
  • ISBN: 9786156022257
  • Cikkszám: 1073168
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Mumin eltéved
Mumin eltéved
1990 Ft
1751 Ft
12%
Very Merry
Very Merry
2800 Ft
2464 Ft
12%