Nincs engedélyezve a javascript.
Love By Chance - My Accidental Love is You 5.
Családi titkok
A katedrális

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
7 191 Ft
Borító ár:
7 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
7 191 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A nagyszabású, több évszázadot átölelő Kingsbridge-trilógia története az angliai kisvárosban, Kingsbridge-ben kezdődik a l2. században. A tehetséges és ambiciózus Benedek-rendi perjel, Philip az apátság számára új templomot akar építeni, amely a világ legnagyobb gótikus katedrálisa lesz.
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
160603
ISBN:
9789634065289
EAN:
9789634065289
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
973
Nyelv:
magyar

A nagyszabású, több évszázadot átölelő Kingsbridge-trilógia története az angliai kisvárosban, Kingsbridge-ben kezdődik a l2. században. A tehetséges és ambiciózus Benedek-rendi perjel, Philip az apátság számára új templomot akar építeni, amely a világ legnagyobb gótikus katedrálisa lesz. Építőmestere az isteni tehetségű Tom, aki kreativitásával és szárnyaló fantáziájával képes felépíteni a 123 méter magas templomtornyot, ami sok évszázadon át a város büszkesége lesz.


Mindez egy polgárháború kellős közepén történik, ahol  Philipnek meg kell küzdenie célja megvalósításáért saját egyházának szűklátókörűségével és az emberi irigységgel is.


Vér, ármány és szerelem, zsarnokság, hűség és árulás – A katedrális filmszerűen pergő, sodró lendületű cselekménye életre kelti a régi Angliát, ahol a 12. századi  embereket ugyanolyan érzelmek mozgatták, mint a 21. századiakat.


Ken Follett legnépszerűbb regénye megjelenése óta több mint egy millió példányban kelt el.

A szerzőről
Ken Follett
Ken Follett

A walesi születésű szerző, Kenneth Martin Follett korunk egyik legelismertebb regényírója, aki a hetvenes évektől napjainkig aktív. Számos díjjal kitüntették, állandó helye van a New York Times bestseller listáján, és több művét meg is filmesítették.

Történelmi kalandregényei és napjainkban játszódó fiktív krimijei éppúgy tele vannak izgalommal, szövevényes történetvezetéssel, mint meglepő fordulatokkal.

A szerző élete

Martin Follett, adóellenőr és Lavinia Veenie Follett első gyermeként született. Szülei szigorú, keresztény neveltetése által el volt tiltva a filmektől és a televíziózástól, ezért az olvasás iránt kezdett érdeklődni. Tízéves korában családjával Londonba költöztek, 1968-ban megnősült, és még ugyanabban az évben megszületett első fia, Emanuele. 1971-től a cardiffi South Wales Echo napilapnál helyezkedett el, ahol újságírógyakornok volt három éven át, majd Londonba való visszatérése után az Evening News riportere lett. Follett az 1970-es évek végén lett a brit Munkáspárt aktivistája, ahol megismerkedett második feleségével, Barbarával, aki 1997-től képviselő a brit parlamentben, és 2008 októberétől egy éven át kulturális miniszter Gordon Brown kabinetjében.

Ken Follett legsikeresebb regénye kétségtelenül a világszerte népszerű Katedrális, amely egy 12. századi angliai városkában, Kingsbridge-ben játszódik. A könyvben a középkor kegyetlen, mozgalmas világa kerül bemutatásra. Az izgalmas történet cselekménye egy katedrális építése körül bonyolódik, melyet megfűszerez a szerelem, az ármány, a zsarnokság és az erőszak a polgárháború idején. Ken Follett művei a filmvászonra kívánkoznak.

A sikeres író kötetei több mint 100 millió példányban keltek el világszerte, de nemcsak a rajongók elismerését vívja ki időről-időre, hanem a kritikusokét is. Nem is csoda, hogy több regényét megfilmesítették valamilyen formában. Első kötete is már akkora siker lett, hogy Donald Sutherland főszereplésével készült belőle adaptáció, ez volt a Tű a szénakazalban. Részben Magyarországon forgott a Katedrális, és Az idők végezetéig című könyveinek vászonra vitele is, melyek letehetetlen olvasmányok. A Tűz oszlopa 2017-ben került a nyilvánosság elé, és a BOOK24 kínálatában is elérhető, angol nyelven is. Akár nyelvgyakorlásnak is kiváló! A termékeny szerző újabb remekművei is magával ragadják olvasóikat. Fedezd fel Ken Follett kínálatunkat!

Ken Follett legsikeresebb regénye kétségtelenül a világszerte népszerű Katedrális, amely egy 12. századi angliai városkában, Kingsbridge-ben játszódik. A könyvben a középkor kegyetlen, mozgalmas világa kerül bemutatásra. Az izgalmas történet cselekménye egy katedrális építése körül bonyolódik, melyet megfűszerez a szerelem, az ármány, a zsarnokság és az erőszak a polgárháború idején.

Ken Follett művei a filmvászonra kívánkoznak
A sikeres író kötetei több mint 100 millió példányban keltek el világszerte, de nemcsak a rajongók elismerését vívja ki időről-időre, hanem a kritikusokét is. Nem is csoda, hogy több regényét megfilmesítették valamilyen formában.

Első kötete is már akkora siker lett, hogy Donald Sutherland főszereplésével készült belőle adaptáció, ez volt a Tű a szénakazalban. Részben Magyarországon forgott a Katedrális, és Az idők végezetéig című könyveinek vászonra vitele is, melyek letehetetlen olvasmányok.
A Tűz
oszlopa 2017-ben került a nyilvánosság elé, és a BOOK24 kínálatában is elérhető, angol nyelven is. Akár nyelvgyakorlásnak is kiváló!

A termékeny szerző újabb remekművei is magával ragadják olvasóikat. Fedezd fel Ken Follett kínálatunkat!

Vélemények