A kannibál király

A kannibál király leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2020-11-16

Anna Brody, a New York Times magyar származású riportere, 2012-ben egy lerobbant Volkswagen csomagtartójában rejtőzködve szökik be Szíriába, hogy a Homsban kialakult menekültválságról tudósíthasson. Amit ott lát, örökre megváltoztatja.


Nyolc évvel később már Washingtonba visszatérve, kiégve és megfáradtan szerkeszti az amerikai elnökválasztási kampány tucathíreit. A világ azonban még nem végzett vele.


Miután véres polgárháború tör ki egy apró nyugat-afrikai országban, egy kíméletlen diktátor veszi át a hatalmat, és ahogy a halottak száma egyre nő, az amerikai katonai beavatkozás elkerülhetetlennek tűnik.


A New York Times Annát kéri meg, hogy utazzon Afrikába, és még az amerikai katonák érkezése előtt interjúvolja meg az uralkodót, akit a nyugati média csak úgy hív, a kannibál király.

Vanicsek Olivér Los Angelesben tanult forgatókönyvírást, majd New Yorkban filmrendezést. Miután leszerződtette egy hollywoodi menedzsment, hazatért, hogy csatlakozzon az Aranyélet záró évadának írói csapatához. A Forbes magazin 2018-ban beválogatta a 30 legsikeresebb magyar fiatal listájára.

A kannibál király az első regénye.
30%
3590 Ft
2513 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2020-11-16

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK