Nincs engedélyezve a javascript.
A jóslat

A jóslat
A Sötség és Fény angyalai trilógia 2. kötete

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 699 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ha valaki halottakkal álmodik, az bárki másnak egy nyugtalan éjszakát jelent, de nem Ninának, hisz számára ez figyelmeztetés. Épphogy túlélte az első csatát a Pokollal, újból keményen küzdenie kell, egyetemi hallgatóként is, és úgy is, mint gyakornok apja vállalatánál. Visszatérő rémálmai apja erőszakos haláláról mindennapossá válnak.
Leírás
Raktári kód:
158528
ISBN:
9789632614717
EAN:
9789632614717
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
324
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
450


Ha valaki halottakkal álmodik, az bárki másnak egy nyugtalan éjszakát jelent, de nem Ninának, hisz számára ez figyelmeztetés. Épphogy túlélte az első csatát a Pokollal, újból keményen küzdenie kell, egyetemi hallgatóként is, és úgy is, mint gyakornok apja vállalatánál. Visszatérő rémálmai apja erőszakos haláláról mindennapossá válnak. Mivel Jared aggódik Nináért, visszalopja a Könyvet, hogy választ kapjon kérdéseire. Megkezdődik a harc az új ellenséggel szemben a régi barátok oldalán, és Jared legrosszabb rémálma látszik beigazolódni. Választás elé kerül: egyedül szálljon szembe a Pokollal, vagy kezdjen háborút a Mennyel. A döntést egy váratlan esemény még inkább megnehezíti. A regény A Sötétség és Fény angyalai-trilógia második kötete. Az első rész címe Az Őrző, a harmadiké Az Éden. Mindenképp olvasd el ezeket is!

Ajánlók:

„Nem túlzottan rajongok a szerelmi történetekért, de ez a könyv sokkal többet adott az akciójeleneteivel és a paranormális vonatkozásaival. Az írónő elevenen festi le a történetet.
Úgy éreztem, mintha én is ott lennék, a jelenet szereplőjeként nézném végig, ahogy a cselekmény kibontakozik, és nem csak egy regényt olvasnék.”
Amazon

„Imádom ezt a könyvet! Csodás, ahogy a szereplők szellemes, melegszívű és realisztikus párbeszédén át életre kel a történet.”
Barnes and Noble

„Véleményem szerint Jamie McGuire figyelemreméltó írónő a tehetségével és a jövendő könyvterveivel.”
TinaBook Reviews

„Mesés, tizen-huszonéveseknek szóló romantikus regény kis paranormális beütéssel. A szereplőket könnyen a szívünkbe fogadjuk. Odavagyok azért, ahogy Jared Ninát szereti: édes és odaadó!”
Goodreads

Vélemények