Nincs engedélyezve a javascript.
Boncolás
Légy oly jó és ölj meg!
A játszma

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 141 Ft
Borító ár:
3 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 141 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egyetlen szabály van: ölsz vagy megölnek

Az ellenség és A bérgyilkos után itt a harmadik kőkemény, csupa vér akcióregény Victorról, a szabadúszó bérgyilkosról. Most Algírban kell megölnie valakit, méghozzá egy másik bérgyilkost. Könnyűszerrel végez vele, de aztán kénytelen a helyébe lépni, hogy kiderítse, mi volt a megbízatása.
Kedvencnek jelölöm
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Leírás
Raktári kód:
152336
ISBN:
9789634055105
EAN:
9789634055105
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
puha
Oldalszám:
533
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
460
Egyetlen szabály van: ölsz vagy megölnek

Az ellenség és A bérgyilkos után itt a harmadik kőkemény, csupa vér akcióregény Victorról, a szabadúszó bérgyilkosról. Most Algírban kell megölnie valakit, méghozzá egy másik bérgyilkost. Könnyűszerrel végez vele, de aztán kénytelen a helyébe lépni, hogy kiderítse, mi volt a megbízatása. Ez a bérgyilkos, a holland Kooi, megölt egy amerikai titkos ügynököt Jemenben. A CIA gondosan ellenőrzi a számítógépét, a telefonját, de semmit sem tud meg addig, amíg a megbízó újból nem jelentkezik, nem tudván, hogy eddig jól bevált embere immár halott.
Magát Kooinak kiadva Victor átmegy a teszten, és bekerül egy válogatott zsoldosokból álló csapatba, akikkel egy lehetetlennek látszó küldetést kell végrehajtania a római orosz nagykövetségen. Kezdetét veszi a nagy játszma, csakhogy van egy fontos körülmény, amelyről Victor nem tud, s így már-már megoldhatatlan válaszút elé kerül...
Vélemények