Nincs engedélyezve a javascript.
A három testőr Afrikában
23.png
23.png

A három testőr Afrikában

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 799 Ft
Borító ár:
1 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 459 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

?Minek iszik az olyan ember, aki nem bírja a szeszt?"
Leírás
Raktári kód:
201947
ISBN:
9789634796558
EAN:
9789634796558
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
240
Nyelv:
magyar

?Minek iszik az olyan ember, aki nem bírja a szeszt?"


A sorozat előző kötetében megismert trió ? Csülök, Tuskó Hopkins és Senki Alfonz ? ez alkalommal egy ifjú francia hölgy, az eltűnt fivérét kereső Yvonne Barré oldalán bukkan fel. Hőseinknek el kell jutniuk a kongói dzsungel mélyén fekvő büntetőtáborba, Igoriba, ahova régi, kedves ismerősük, a köztársasági elnökkel folytatott képzeletbeli beszélgetések specialistája, Potrien őrmester kíséri el őket. (?Ha majd a köztársaság elnöke azt kérdezi: ?Ugyan, kedves Potrien, ki volt az a három katona, aki szétverte azt a karavánt??, mit felelek neki? Mi?") Igoriban meglepetések sora ? no meg a most is nagyon gyanúsan viselkedő, s ezért számos pofont kapó Török Szultán ? várja őket. A ?három testőr" leleplez egy nagyszabású csalást, és nehezen bár, de végül azt is megtudják, hogy a Nagy Levin mivel érdemelte ki hírnevét. Kalandjaik krónikása ezúttal is Csülök, aki ismét szerelmes lesz, de megint csalódnia kell. A Kongó-vidéktől Marokkóig tartó üldözőverseny során Tuskó Hopkins még arra is módot talál, hogy végre kiléphessen az idegenlégióból...

A szerzőről
Rejtő Jenő
Rejtő Jenő
A magyar szórakoztató irodalom legnagyobb alakja írói munkásságán túl kabaré- és színpadi szerzőként, forgatókönyvíróként is ismert volt a nagyközönség előtt.
Bár sokáig úgy tartották, hogy neve egyet jelent a ponyvaregény műfajával, életművével ma már helye van az irodalmi nagyságok között. Pályájának elején elsősorban színpadi művek írásával foglalkozott, érdeklődése külföldi utazásai nyomán fordult a kalandregények világa felé, amelyben végül kiteljesedett írói munkássága.

Írásait sajátos stílusa, fanyar humora és történetszövésének abszurd fordulatai teszik megkülönböztethetővé az irodalmi művek palettáján. A pesti művészeti élet ismert alakja legnagyobb sikereit a P. Howard álnéven írott idegenlégiós regényparódiáknak köszönheti.
Ismert művei: Az előretolt helyőrség (1939), A három testőr Afrikában (1940), Járőr a Szaharában (1940), A tizennégy karátos autó (1940), Piszkos Fred, a kapitány (1940)
Vélemények