Nincs engedélyezve a javascript.
A Riina ház - Családi élet
Ellenségem, Escobar - A cali kartell fia vagyok
A harcos

A harcos
Életrajz és lélekrajz

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 499 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Dr. Csernus Imrét nem kell bemutatni senkinek – mégis csak kevesen ismerik igazán. Az egész ország találkozott már vele a televízió képernyőjén, hallgatta előadásait, vagy olvasta könyveit. A csupa szív, szókimondó doki régóta segít a lelki gondokkal küzdőknek. De vajon tudjuk-e, neki milyen problémái voltak és milyen ember valójában?
Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
167612
ISBN:
9789634750772
EAN:
9789634750772
Megjelenés:
2018.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
296
Nyelv:
magyar

Dr. Csernus Imrét nem kell bemutatni senkinek – mégis csak kevesen ismerik igazán. Az egész ország találkozott már vele a televízió képernyőjén, hallgatta előadásait, vagy olvasta könyveit. A csupa szív, szókimondó doki régóta segít a lelki gondokkal küzdőknek. De vajon tudjuk-e, neki milyen problémái voltak és milyen ember valójában? A határozott módszerekkel dolgozó pszichiáter ugyanolyan bevállalós és szigorú, ha a saját belső békéjéért kell harcolnia? Milyen kemény lelki munka állhat a kacskaringós, szellemi és érzelmi akadályokkal teli életút mögött, amelyet bejárt?


A harcos című könyvben olyan őszintén vall önmagáról, a személyiségéről, a gondolatairól, az életét és a munkáját meghatározó értékekről, mint korábban még soha. Ebben az élet- és lélekrajzban nyíltan beszél drogos múltjáról, a szüleihez fűződő viszonyáról, párkapcsolati kudarcairól és sikereiről, az emberhez méltó életről és a halálról vallott felfogásáról. Megtudhatjuk, hogyan alakult ki híres módszere, miért döntött úgy, hogy az egészségügyben eltöltött huszonöt év után abbahagyja a rendelést, és helyette inkább előadásokon igyekszik átadni az embereknek mindazt, ami az arcukra csalhatja az igazi, boldog mosolyt. Kiderül, szerinte mit jelent szívből élni, szívvel élni. Szó esik örömteli és fájdalmas élményekről, és arról a szenvedélyről is, amely ma kitölti a napjait: a vendéglátásról. Megismerkedhetünk élete új helyszíneivel: az egri Almagyar Érseki Szőlőbirtokkal és borterasszal, a Depresso kávéházzal. Végül a noszvaji gasztrokulturális hellyel, a Csendülővel, ahol a lélek elcsendesedhet, a test és a szellem pedig felfrissül. A kötetből tehát az is kiderül, milyen harcok vezetnek az ember igazi békéjéhez.

A szerzőről
Dr. Csernus Imre
Dr. Csernus Imre

Dr. Csernus Imrét az ország a Bevállalja? című TV műsorban ismerte meg, mint a szókimondó pszichiátert. A szakember évekig dolgozott az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben szenvedélybetegekkel, magánpraxisában pedig problémák széles tárházával találkozott. Dr. Csernus Imre a könyveiben évtizedes tapasztalatát adja át történetek formájában tálalva, nem ritkán saját példáját használva szemléltető eszközként.

Írt már könyvet a szenvedélybetegségekről (Drogma), nemi szerepekről (A férfi, A Nő), párkapcsolati problémákról és szülő-gyerek konfliktusokról is.

Pszichológia és önismeret

Dr. Csernus orvosként sok olyan emberrel találkozott, akik a saját poklukban fortyogtak semmiféle kiutat nem látva helyzetükből. A karakán pszichiáter meggyőződése, hogy olyan helyzetekbe, amelybe az ember önmagát juttatta, önmaga ki is mászhat. Könyveiben a pokol részleteiről, az útkeresésről és az első lépésekről is ír a szakember. Kötetei őszinték, érthetőek, történetei segítenek a megfelelő kérdések megfogalmazásában, önismereti problémák kibogozásában. A Csernus-kötetek legalább olyan szenvedélyesek, mint írójuk előadásai. Keresse dr. Csernus Imre köteteit a BOOK24 kínálatában!

Vélemények