A fekete esernyős férfi

A fekete esernyős férfi leírása

VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2021-08-16

„Félelmetes, hogy nem tudjuk eldönteni, a valóság vagy csak a képzeletünk durva játéka." – Angels Words blog

1980-ban Dobogókőn egy magára hagyott gyereket találnak az erdőben. A kisfiú állami gondozásba kerül, ahol a nevelők legnagyobb döbbenetére furcsa dolgokat produkál: alvás közben lebeg az ágya felett, előre megjósolja a közeljövő eseményeit, valamint csupán az érintésével képes halott állatokat visszahozni az élők sorába. Aztán egy hideg, téli napon három öltönyös férfi elviszi magával.

2015-ben több magyar nagyvárosban különös jelenségeket tapasztalnak. Az esetek helyszínén minden alkalommal felbukkan egy titokzatos férfi, aki a legnagyobb melegben is fekete, jól szabott öltönyt és kalapot visel, kezében pedig egy fekete esernyőt tart. Azok, akik találkoztak vele, az arcvonásaira egyáltalán nem emlékeztek, de az feltűnt nekik, hogy a kortalannak tetsző, kifogástalan modorú és öltözetű férfi lábán mindig poros volt a cipő.

Egy kelet-magyarországi kisvárosban öt különös alak figyeli és elemzi titokban a város lakóit: Kristálygyerekeket keresnek. Egyik célpontjuk Szofi, a fiatal hobbifotós újságírólány, aki legjobb barátjának segítségével kutat a szokatlan események után. Nyomozásuk során nemcsak elfojtott, egymás iránti érzelmeikkel kell szembenézniük, de hamarosan üldözött vadként az életükért kell küzdeniük, miközben a titkosszolgálat is a nyomukban van.

John Cure, többszörösen Aranykönyv-díjra jelölt író, a feszültségkeltés mestere, Magyarország egyik legnépszerűbb horror- és pszichothrillerírója. Regénye izgalmakkal és különös eseményekkel teli misztikus thriller. Egy különleges történet szerelemről, barátságról és bajtársiasságról.

28%
4199 Ft
3023 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Megjelenés dátuma: 2021-08-16

  • Álomgyár Kiadó
  • Thriller
  • 496 oldal
  • Kötés: puhatáblás
  • ISBN: 9789635701162
  • Cikkszám: 1093235
  • Nyelv: magyar hu-HU
  • Kiadás éve:

Kiadó újdonságai

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

Látlak
Látlak
4199 Ft
3023 Ft
28%
A hasadék
A hasadék
3590 Ft
2585 Ft
28%

TOVÁBBI AJÁNLATOK

Hamu
Hamu
4199 Ft
3023 Ft
28%