Nincs engedélyezve a javascript.
3001 Végső Űrodisszeia
23.png
23.png

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 411 Ft
Borító ár:
3 790 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 767 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ezer év telt el a titokzatos holdi monolit megszólalása és a Discovery-expedíció szerencsétlensége óta. Az új virágkorát élő emberiség horizontján azonban viharfelhők gyülekeznek. Nyugtalanító felfedezések utalnak arra, hogy az űrben az értelem csodáját elvető idegenek még korántsem tekintik befejezettnek kísérletüket, és végső céljuk a Föld számára akár a pusztulást is jelentheti.
Leírás
Raktári kód:
187977
ISBN:
9786155859946
EAN:
9786155859946
Megjelenés:
2020.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
225
Nyelv:
magyar
Ezer év telt el a titokzatos holdi monolit megszólalása és a Discovery-expedíció szerencsétlensége óta. Az új virágkorát élő emberiség horizontján azonban viharfelhők gyülekeznek. Nyugtalanító felfedezések utalnak arra, hogy az űrben az értelem csodáját elvető idegenek még korántsem tekintik befejezettnek kísérletüket, és végső céljuk a Föld számára akár a pusztulást is jelentheti. Civilizációnk sorsát egyetlen ember tartja a kezében... csakhogy ő már ezer éve halott!
A sci-fi nagymestere, Sir Arthur C. Clarke méltó módon, egy letehetetlenül izgalmas és pazar szellemi kalanddal zárta le Űrodisszeia-sorozatát. A távoli jövőbe kalauzoló, de napjaink számára is fontos üzeneteket hordozó 3001 most javított, újraszerkesztett formában kerül az olvasók elé.
"A 3001 nem csupán egy fantasztikusan érdekfeszítő regény, amelyben fény derül a HAL nevű mesterséges intelligencia szándékaira és a monolitok titkára, hanem egy nagyon bölcs, gondolatgazdag és provokatív könyv is."
- New Scientist
"Clarke saját hatalmas és futurisztikus univerzumának egyszemélyes Ősrobbanása."
- Sunday Times
"Lendületes, magával ragadó... A 3001 az SF Nagymester képzelőerejének szárnyalását mutatja."
- The Times
Vélemények