Kalitkába zárt álmok

Kalitkába zárt álmok leírása

1950-et írunk, és miközben New Orleans francia negyedében titkok fortyognak, a tizenhét éves Josie Moraine csendben szövögeti álmait. A helyiek között csak a bordélyban dolgozó prostituált anyjáról ismert Josie többet szeretne kicsikarni az életből, mint amit New Orleans kínálhat. Tervet kovácsol hát, hogy maga mögött hagyhassa a várost, de a negyedben történt rejtélyes haláleset olyan nyomozásba sodorja, ami próbára teszi az anyja, a lelkiismerete és a Conti Street rideg madámja, Willie Woodley iránti hűségét.

Ruta Sepetys magával ragadó jellemeket teremt, akárcsak a világon mindenütt nagy sikert aratott Árnyalatnyi remény című első regényében. A gazdag cselekményben titkok és hazugságok hálója szövődik, és a kísértő emlékeztető, hogy döntéseink sorsunkat alakítják.

Ajánlók:

„Kimunkált, biztos kézzel megírt, fantasztikus hangulatú, pompás ívű regény.”
Wall Street Journal

„Felejthetetlen rálátás egy tizenéves lány életére, sorsára az ötvenes évek New Orleansában.”
Entertainment Weekly

„Nagyszerű regény, amely életre kelti a New Orleans-i francia negyed világát a múlt század derekán. Sepetys nyers indulattal és kézzelfogható érzelmi töltéssel ír.”
The New York Times

„Rendkívüli olvasmány. Lenyűgöző és szórakoztató, egyes szám első személyű elbeszélés, emlékezetes jellemek színes forgataga, izgalmas, magával ragadó cselekmény és sokszínű környezet: biztos siker!”
Kirkus

„A francia negyed egyedi hangulata, nyelvezete és a dickensi jellemek kavalkádja feszült izgalommal telített cselekménnyé olvadnak össze. Sepetys kiváló drámai érzékkel vezeti be a fiatalokat egy újabb hősnője életébe.”
School Library Journal
16%
2999 Ft
2519 Ft
Hűségprogrammal elérhető ár: 2279 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nincs készleten

Kiadó bestsellerei

KATEGÓRIA BESTSELLEREI

TOVÁBBI AJÁNLATOK