Szűrő

Panemex könyvei

Thaiföld

Útitárs

Rosalyn Thiro

Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikönyv, fényképek és térképek tömkelegével, a lehető legrészletesebben mutatja be Thaiföld egzotikus világát.
16%
9900 Ft8316 Ft Készletfigyelés

USA

Utazás előtt, alatt, után ... helyett?

Aruna Ghose

A gazdagon illusztrált kiadvány részletesen bemutatja a legfontosabb látnivalókat, szállodákat és éttermeket, hogy az utazó a lehető legtöbb élményben részesüljön az USA-ban tett látogatása során. A minden részletre kiterjedő útikalauz feltérképezi az országot, javaslatokkal és részletes...
16%
13000 Ft10920 Ft Készletfigyelés

Görögország: Athén és a szárazföld - Útitárs

Marc Dubin

Útikönyvünk segít abban, hogy a görög szárazföldön tett látogatásnak minden perce élvezetes legyen. Bemutatjuk Athént és a görög szárazföldet című fejezetből megismerheti az ország földrajzát, történelmi és kulturális örökségeit. Az Ókori Görögország az építészeti és tárgyi emlékek születéséhez...
16%
7500 Ft6300 Ft Készletfigyelés

Argentina -Útitárs

Aruna Ghose

Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa.-Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel.-Bortúrák, bálnamegfigyelés és antarktiszi hajókirándulások.-Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról.-Szállodák és éttermek óriási választéka.-Látnivalók, múzeumok, piacok és fesztiválok listája városról városra.-Séták, festői túraútvonalak és tematikus túrák.
16%
7500 Ft6300 Ft Készletfigyelés

New York

Útitárs

Eleanor Berman

Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. Több mint 1200 színes fénykép készült könyvünk számára.
16%
8900 Ft7476 Ft Készletfigyelés

Stockholm

Útitárs

Kaj Sandell

A Bemutatjuk Stockholmot nyitó fejezet elhelyezi a várost a térképen és bemutatja a földrajzi és kulturális hátterét.

16%
4900 Ft4116 Ft Készletfigyelés

Brazilia

Útitárs

Aruna Ghose

A gyönyörű illusztrációkkal gazdagított útikönyv segít abban, hogy brazíliai utazásunkat a lehető legjobban kihasználhassuk, egyszerre szolgálva szakértői tanácsokkal és gyakorlati tudnivalókkal.
16%
7900 Ft6636 Ft Készletfigyelés

Írország

Útitárs

Tim Perry

Az útikönyv segítségével pontosan megtervezhetjük írországi utazásunkat. A bevezető részben megismerkedhetünk az ország történelmével és kultúrájával.
16%
6900 Ft5796 Ft Készletfigyelés

Kanada

Útitárs

Rebecca Miles

Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikönyv, fényképek és térképek tömkelegével, a lehető legrészletesebben mutatja be Kanada csodás tájait, és nagyvárosait.
16%
8900 Ft7476 Ft Készletfigyelés

Franciaország - Útitárs

John Ardagh

Ez a gyakorlatias, gazdagon illusztrált útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa! Telis-tele fényképekkel, illusztrációkkal és térképekkel. Franciaország ízei - körzetről körzetre. Alaprajzok és keresztmetszeti rajzok a főbb látnivalókról - hotelek és éttermek hatalmas választéka - látnivalók,...
16%
9800 Ft8232 Ft Készletfigyelés

Bulgária

Útitárs - Utazás előtt, alatt, után... helyett?

Jonathan Bousfield

Ez a gyakorlatias útikalauz az Ön legmegbízhatóbb útitársa. A gazdagon illusztrált kiadványból megismerhetjük Bulgária helyi termékeit és hagyományos ételeit, főbb látnivalóit, szállodáit és éttermeit, sőt tematikus túrák részesei is lehetünk.
16%
7500 Ft6300 Ft Kosárba

Kína

Útitárs

Hugh Thompson

Kathryn Lane

A titkozatosság légköre egyre több turistát vonz Kínába. A gyönyörű illusztrációkkal gazdagított útikönyv segít abban, hogy kínai utazásunkat a lehető legjobban kihasználhassuk, egyszerre szolgálva szakértői tanácsokkal és gyakorlati tudnivalókkal.
16%
8500 Ft7140 Ft Készletfigyelés